Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Miny admini Sentry gun

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

1,Chce  se  normalnie  pograć  na  serwerze  po  pracy  wchodze   na  serwer  daje  dobrze  miny  które  da  się przeskoczyć  a  admini  dają  bana  za dobrze  postawione  miny  bo  gracze  się  skarża  że w  to  wpadają  czy  człowiek  normalnie  może  se  pograć  czy  wasi  admini  się   zastanowią  nad  tym  ja  będe  musiał porobić  zdjęcia i   pokazać  gdzie  miny  daje  i   pokazać ludziom  że miny  się  da  przeskoczyć  licze  na  rozwiązanie  tego   problemu  i  zastanawione  się nad tym.

2,Kolejnym  problemem  jest  Sentry   gun  gdzie  go można   postawić   jak  są mapy   gdzie  są  same  budynki  i  ciężko  to  gdzieś  dać  i  jak  go   dasz  admin  ci  da  bana  na   30minut   dla  mnie to  śmieszne  każdy  może się pomylić  a oni  dają  bana  za  takie  coś   nie  wiem  czy  to   jest   serwer  cs  czy   to  są  ludzie  którzy  muszą  dać  ci  bana   za  byle pierdołe  inaczej   tego  nie  można  nazwać

Hmm apropo punktu 1, jeżeli chcesz dowieść winy adminów, zrób ss'a/sprawdź w hltv, że prawidłowo stawiasz miny, a admin dał Ci za to bana.

A odnośnie punktu drugiego admini mają określone, gdzie można, a gdzie nie można miny/sentry gunów stawiać. Źle postawione sg jest wtedy gdy przeszkadza w wyprowadzeniu hostów/plantowania paki (jeżeli jest 1 bs) i za takie coś admini dają bany na 30 minut.

Myślę, że pomogłem. Pozdrawiam @EvO

Tak  ale  wasi admini  za  byle głupote  dadzą bana to  jest  nienormalne   każdy  może  się  pomylić  nie jesteśmy robotami  a po drugie  ty myślisz  że  ja specjalnie  będe robił  zdjęcia  żeby to udowodnić  to  jest  śmieszne maice hltv  na  każdej mapie isprawdzacie 

• Premium
  •  VIP

@EvO dokładnie wyjaśnił sprawę. Jeżeli nie zgadzasz się z danym przez admina banem, to po prostu się odwołaj w odpowiednim dziale na forum i oczywiście z dowodami. Admin banuje widocznie słusznie. Masz regulamin i powinieneś się do niego stosować. Tam gdzie można stawiać sg, a gdzie nie jako gracz powinieneś wiedzieć. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...