Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2015 #93380 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 1,Chce se normalnie pograć na serwerze po pracy wchodze na serwer daje dobrze miny które da się przeskoczyć a admini dają bana za dobrze postawione miny bo gracze się skarża że w to wpadają czy człowiek normalnie może se pograć czy wasi admini się zastanowią nad tym ja będe musiał porobić zdjęcia i pokazać gdzie miny daje i pokazać ludziom że miny się da przeskoczyć licze na rozwiązanie tego problemu i zastanawione się nad tym. 2,Kolejnym problemem jest Sentry gun gdzie go można postawić jak są mapy gdzie są same budynki i ciężko to gdzieś dać i jak go dasz admin ci da bana na 30minut dla mnie to śmieszne każdy może się pomylić a oni dają bana za takie coś nie wiem czy to jest serwer cs czy to są ludzie którzy muszą dać ci bana za byle pierdołe inaczej tego nie można nazwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Kwietnia 2015 #93188 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Hmm apropo punktu 1, jeżeli chcesz dowieść winy adminów, zrób ss'a/sprawdź w hltv, że prawidłowo stawiasz miny, a admin dał Ci za to bana. A odnośnie punktu drugiego admini mają określone, gdzie można, a gdzie nie można miny/sentry gunów stawiać. Źle postawione sg jest wtedy gdy przeszkadza w wyprowadzeniu hostów/plantowania paki (jeżeli jest 1 bs) i za takie coś admini dają bany na 30 minut. Myślę, że pomogłem. Pozdrawiam @EvO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2015 #92803 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Tak ale wasi admini za byle głupote dadzą bana to jest nienormalne każdy może się pomylić nie jesteśmy robotami a po drugie ty myślisz że ja specjalnie będe robił zdjęcia żeby to udowodnić to jest śmieszne maice hltv na każdej mapie isprawdzacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Kwietnia 2015 Premium VIP #92661 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 @EvO dokładnie wyjaśnił sprawę. Jeżeli nie zgadzasz się z danym przez admina banem, to po prostu się odwołaj w odpowiednim dziale na forum i oczywiście z dowodami. Admin banuje widocznie słusznie. Masz regulamin i powinieneś się do niego stosować. Tam gdzie można stawiać sg, a gdzie nie jako gracz powinieneś wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Kwietnia 2015 Premium VIP #92662 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi