Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2015 #93377 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Więc nie grałem od niedzieli, dzisiaj wchodzę na serwer i taka informacja: Server # 6 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina iBDN.. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Jondra Szatana [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1565592910 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.248.254.19 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz sw Admin wgl mi nie znany, ban nie wiem skąd. nick mój : typ VALVE_0:4:1565592910 192.168.8.104 a premka leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2015 #93383 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Z tego co widzę nałożył się na siebie SID . Musisz odinstalować starego csa usunąć wszystkie pliki/foldery oraz wyczyścić rejestr . Pobierz inną wersję cs'a i zainstaluj na nowo po tych czynnościach spróbuj wejść na serwer i daj znać w temacie , czy pomogło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2015 #93365 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 zainstalowalem innego i na razie dziala. do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 29 Kwietnia 2015 #93201 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi