Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2015 #93723 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Nick:PanŚmierć Wiek:18 lat Znajomość AMXX (x/10):Ogromna, Raz już byłem w jednej sieci AMXX Support.Oglądałem dużo poradników itp. Staż na forum:Mała... Ale będzie większa przedwczoraj się zarejestrowałem. Ale mam duże doświadczenie Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?:Bo ogarniam AMXX i chce być pomocny.Nie którzy już mnie znają ale moja znajomość społeczności multi-head wzrośnie. I myśle że nie będziecie zwracać uwagi na ten drobny szczegół. Chce pomagać wszystkim.! Kontakt:GG:53833211 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2015 #93703 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko AMXX Support. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361901 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "AMXX Support " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi