Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2015 #94509 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Nick: rn Wiek:20 Doświadczenie (w byciu adminem): bawiłem się kiedyś w bycie adminem na własnym serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 7 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem częstym bywalcem tego serwera, denerwuje mnie to jak biega jakaś odpalona osoba na serwerze, a ja jestem bezradny... brakuje również aktywności adminów na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Poświęcam minimum 3 godziny gry w CS:GO dziennie. Kontakt: STEAM - http://steamcommunity.com/profiles/76561198000414992 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/rn/91.185.185.20:28075/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legrezz Napisano 28 Kwietnia 2015 #81120 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Dlaczego Ty: Jestem częstym bywalcem tego serwera, denerwuje mnie to jak biega jakaś odpalona osoba na serwerze, a ja jestem bezradny... brakuje również aktywności adminów na serwerze. Masz przegrane łącznie 11 godzin na tym serwerze więc nie jesteś obiektywny, jak również cheaty na tym serwerze spotyka się dość rzadko 1-2 na tydzień więc ten osąd równie nie jest miarodajny. Co do adminów, zgodzą się rzadko ich widuje Jak dla mnie neutral ze względu na to że cię nie kojarzę z serwera,reszta jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2015 #87937 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 gram tu dopiero od paru dni pewnie dlatego mnie nie kojarzysz, ale gram po pare godzin dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoT1Kkkk Napisano 1 Maja 2015 #90992 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Wiek dobry, nick nie kojarzę . W cs:go nie ma czegoś takiego jak amxx, to tylko w 1.6 Co do adminów zgodzę się. Nas tylko 3 (razem zemną) Lagrezz, Przyczajany waz i ja (wiecej nie widziałem nikogo) Cheatery - Tak jak napisaL kolega Lagrezz, prawie nie ma, a nawet jak są, to - ja dostaje info na Steam, i ZAWSZE max. po 5min. dostają bana. Pograj dłużej. Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2015 #88971 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 1. Cheatów praktycznie nie ma. 2. Pograj jeszcze troche i daj sie poznac . Na chwile obecna na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Maja 2015 #75049 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Proszę o więcej wypowiedzi, bądź rozpatrzenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2015 #88439 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi