Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2015 #95015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Nick: Intruder Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Wracając do czasów CS 1.6, adminowałem jak i wspomagałem jedną z większych serwerowni w tamtym czasie, przy czym jednocześnie wspierałem jakieś inny serwery, gdzie zaoferowano mi taką możliwość. Miałem przez krótki czas (kilka miesięcy) własną sieć serwerów. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 3/10 Na ten moment wiele nie pamiętam, kwestia przypomnienia, starczy mi 5 minut. Staż w CS-sie: Zaczynając od 6-7 roku życia. Oczywiście przerwy, jakieś 5 lat temu skończyłem z 1.6 i ok pół roku temu wróciłem, już do GO Steam / NonSteam: STEAM_1:1:30087808 Dlaczego Ty: Pytanie można powiedzieć, dość podstawowe. Dlaczego ja? Prostym argumentem mogę wspomóc swoją wypowiedź, ale może zabrzmieć jako żal, proszę tak nie twierdzić. Serwerowi brakuje jakiejkolwiek opieki, gram praktycznie codziennie, administratora żadnego nie widziałem, serwer roznegliżowany, ludzie robią co chcą i jak chcą. Mam nadzieje, że to wystarczy, na prawdę nie chce źle. Wracając do doświadczenia, przypomnę, że nie tylko adminowałem (ok 2 serwery, do których miałem prawie pełne uprawnienia) na jednej z większych serwerowni w tamtym czasie jak i wspomagałem graficznie oraz reklamą. Z tego co pamiętam tworzyłem też jaką sieć serwerów, fajnie wyszło ale nie pamiętam jak to się skończyło, ponieważ było to grube 5-6 lat temu. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W miarę możliwości, w tygodniu 1-4h (jeżeli chodzi o samego cs'a), w weekend oczywiście więcej, jeżeli jest taka potrzeba. Kontakt: Steam: Intruder Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Intruder/91.185.185.117:28025/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Maja 2015 #307364 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Proszę o wypowiedzi bądź rozpatrzenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2015 #308452 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 To ja chyba podziękuję w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Maja 2015 #308470 Administrator Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Caly czas czekalem, az ktos wypowie sie z graczy grajacych. Niestety nie doczekalem sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Maja 2015 #308471 Administrator Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi