Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2015 #309803 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Głosowanie na serwerze jest kłopotliwe, bo można za nic wylecieć z serwera. Ludzie którzy nie dają rady lub nie mogą znieść gdy ktoś ich wyprzedza w tabeli zaczynają przenosić się do przeciwnej drużyny i inicjują głosowanie, które zazwyczaj kończy się wyrzuceniem z serwera. Denerwuje mnie to, że za uczciwą grę można zostać wyrzuconym, bo komuś nie podoba się moja gra. Proponuję aby na serwerze pojawił się w końcu jakiś admin, aby zapanował nad takimi złośliwymi ludzmi, kampiącymi w klatkach i nadużywających czatu głosowego. Najlepiej by było, gdyby ta możliwość wyrzucenia kogoś z serwera przez głosowanie nie była już możliwa. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2015 #86721 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Jestem na serwerze niemalże cały czas. Ale... jest jedno ale - aktualnie są problemy z komendami @ i nie mam jak zapanować Sam nad tym ubolewam, ponieważ nie mam jak zaradzić na "wykroczenia". Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2015 #94581 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Właśnie zostałem przegłosowany przez jakieś 10-cio letnie dziecko, razem z innym, stałym graczem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2015 #93811 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Właśnie zostałem przegłosowany przez jakieś 10-cio letnie dziecko, razem z innym, stałym graczem... Ty kolego też nie jesteś święty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2015 #94759 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ten serwer schodzi na psy, gra tam pewien "deo", który wywala ludzi w tym mnie bez powodu, administracja nic z tym nie robi, wszyscy mają takich ludzi głęboko w d**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 14 Maja 2015 #83153 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 14 Maja 2015 #83154 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi