Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Wyrzucenie z serwera przez głosowanie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Głosowanie na serwerze jest kłopotliwe, bo można za nic wylecieć z serwera. Ludzie którzy nie dają rady lub nie mogą znieść gdy ktoś ich wyprzedza w tabeli zaczynają przenosić się do przeciwnej drużyny i inicjują głosowanie, które zazwyczaj kończy się wyrzuceniem z serwera. Denerwuje mnie to, że za uczciwą grę można zostać wyrzuconym, bo komuś nie podoba się moja gra. Proponuję aby na serwerze pojawił się w końcu jakiś admin, aby zapanował nad takimi złośliwymi ludzmi, kampiącymi w klatkach i nadużywających czatu głosowego. Najlepiej by było, gdyby ta możliwość wyrzucenia kogoś z serwera przez głosowanie nie była już możliwa. Dziękuję.

Jestem na serwerze niemalże cały czas. Ale... jest jedno ale - aktualnie są problemy z komendami @ i nie mam jak zapanować :/ Sam nad tym ubolewam, ponieważ nie mam jak zaradzić na "wykroczenia".

Pozdrawiam :)

Właśnie zostałem przegłosowany przez jakieś 10-cio letnie dziecko, razem z innym, stałym graczem...

Ty kolego też nie jesteś święty.

ten serwer schodzi na psy, gra tam pewien "deo", który wywala ludzi w tym mnie bez powodu, administracja nic z tym nie robi, wszyscy mają takich ludzi głęboko w d****

• 2 weeks later...

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...