Sprand1 Napisano 26 Kwietnia 2015 #309580 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Nick: $pr@nd! Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Nigdy nie miałem przyjemności być adminem. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 3-4 Staż w CS-sie: 5 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc adminom w ogarnięciu cziterów .Jestem bardzo aktywny na serwerze.Zdarza sie że nie ma admina na serwie gdy sa cziterzy .Myśle że się przydam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 godzinki Kontakt: Steam, forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=%24pr%40nd%21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 #300446 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Jestem na TAK - Dużo przebywa na serwerze - Wiek - Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 26 Kwietnia 2015 Premium VIP #309594 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie widziałam Cie zebyś grał na steamie. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi