Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 #309167 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Witam. Jestem graczem CS:GO. Mam już przegrane 500h i na starym swoim celowniku myślę, że nie moge osiagnąć czegoś więcej, a sam nie umiem wykombinować czegoś dobrego. Bardzo podoba mi się celownik Izaka - ten starszy, który jest na tym filmiku : Niestety nie znalazłem go w sieciu lub po prostu może Izak go nie udostępnił Gdy zrobiłem podobny to miałem dużo róznych kresek co mnie denerwuje i mi przeszkadza. Mógłby mi ktoś poradzić ew. zrobić coś podonego bez tych głupich dodatkowych kresek? Byłoby miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 27 Kwietnia 2015 #309763 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Możliwe, że tutaj znajdziesz celownik taki, jak Izak ma na tym filmiku - http://izaktv.pl/csgo-jaki-celownik-wybrac/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Maja 2015 #91684 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Maja 2015 #91685 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi