Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2015 #308989 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry: bANNO Godzina, data zdarzenia: Nie wiem, przepraszm to chyba bląd. Mapa: nie wiem, ale gram tylko dd2, wiec DD2. STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:116439408 & 78.28.15.166 Uzasadnienie: Wchodzę na server a tutaj pisze mi ze "You have been banned from this server!" No to patrze na amxbans a tu ze nie jestem zbanowany. Wiec nie rozumiem, z jakiego powodu nie mogę się polączyć z serverem proszę o pomoc ! PROSZĘ O POMOC ! Dziękuje, pozdrawiam, bANNo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 #308998 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Najprawdopodobniej zbyt często próbowałeś się połączyć z serwerem . Musisz odczekać trochę czasu i powinno wrócić wszystko do normy . EDIT; Myślę , że problem został rozwiązany . /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2015 #309629 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2015 #309630 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi