Gość Napisano 25 Kwietnia 2015 #308949 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Jak w temacie. Może jakieś psycho stats lub HLX? HLX Byłoby fajnym pomysłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 26 Kwietnia 2015 #309448 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Spokojnie, ranking będzie zrobiony więc wydaje mi się, że nic z tych rzeczy nie będzie potrzebne. Wiem- długo to trwa. Brak czasu Postaram się jak najszybciej ogarnąć rank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 26 Kwietnia 2015 #309449 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Kwietnia 2015 #309450 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Jeśli wszystko będzie dobrze skonfigurowane, to ten ranking musi zacząć poprawnie chodzić. Wcześniej problem rozwiązałem i wszystko działało jak powinno, opiekun dostał wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi