Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2015 #308940 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry: Wyimaginowany Godzina, data zdarzenia: Teaz Mapa: dust2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Witam, chciałbym uzyskać powód mego bana... To że poleciało kilka baniek, to chyba nie powód od razu do bana. Czekam na admina, by ukazał jakieś demko. [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:4:1322641907' [AMXBans] Your IP: '95.49.247.52' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Kwietnia 2015 #308944 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Zapraszam Admina SektorAdrenaliny | Ellader do przedstawienia dowodów w postaci demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 25 Kwietnia 2015 #308948 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Daje dwa demka. W pierwszym demku o nazwie "Wyimaginowany" widać jak podchodzi do bramy i podczas strzału zaczął mu się celownik trząś lecz odszedł bo widział, że jest więcej niż jeden aby nie było widać "auto nakierowania" na głowę ; ) Link: http://speedy.sh/VZxPW/Wyimaginowany.rar Edycja: Mam więcej takich krótszych demek, bo nagrywałem kilka żeby złapać jak najlepszy moment. Lecz gracz starał się grać tak żeby nie było zauważalne, że używa wspomagaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 #308996 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Obejrzałem demka ,które wstawiłeś + które podesłałeś mi na PW. Poniżej akcje z demek , które są spalone link do demek oczywiście pod postem . #Wyimaginowany Pierwsza akcja wyraźny przeskok podczas strzelania na respa Demko Nr #5 Wyraźnie przeskoki z mp5 + modelowo Demko Nr #6 Tutaj na demku ostatnia akcja Demko Nr #7 22:44 - wcelowany wyraźnie w model 22:48 - widoczny przeskok 24:37 - modelowo , gdy CT zaczął się zbliżać to celownik powędrował razem z nim . Demko Nr #8 20:12 - kolejny przeskok . Jak dla mnie te kilka akcji to wystarczający dowód na czitowane gracza . Dlatego też uważam , że ban został dodany słusznie . http://www70.zippyshare.com/v/cmduFq8s/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 #308997 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi