Kristo Napisano 25 Kwietnia 2015 #308850 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Witam w 21 odsłonie Q&A. Do najbliższego piątku (01.05), oddaje do waszej dyspozycji - @R4d3k Informacje 1. Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P], a odpowiedz [O] Przykładowe pytanie: [P] Na jakim serwerze grasz ? Przykładowa odpowiedz: [O] COD 200 2. Pytania można zadawać aż do piątku do godziny 00.00. Pytania które zostaną napisane po tej godzinie w piątek nie będą uznawane !. 3. Zakaz kopiowania pytań innych użytkowników!!. Takowe działanie będzie karane ostrzeżeniem !. @R4d3k odpowie na wasze pytania do piątku, do godziny 00.00, tworząc temat i nominując kolejną ofiarę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 25 Kwietnia 2015 Autor #308852 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 [P] Ile masz lat ? [P] Jak tam z Madzią się żyje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 25 Kwietnia 2015 #308857 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 [P] Daj mi warna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 25 Kwietnia 2015 #308860 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 [P]Jak tu trafiles? [P]Jak tam u Ciebie z Magdą? [P]Skąd jesteś? [P]Czy myślisz o jakimś awansie? [P]Jakie są twoje ulubione serwery na M-H? [P]Gdzie mieszkasz aktualnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 25 Kwietnia 2015 #308861 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 [P] Czemu ludzie nie potrafią zrozumieć, że przed znakami interpunkcyjnymi nie stawia się spacji? [P] Jesteś szczęśliwy ze swoją ukochaną, niejaką Magdaleną, pseudonim @Danke:*? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 25 Kwietnia 2015 #308883 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 [p] dlaczego chcesz zniszczyc MH ? co Cie kloni do takiej separacji ? [p] kiedy ślub planujesz ? [p] czy jestes zazdrosny o Madziulke ? bo ona chyba o Ciebie nie skoro w Holadni jestes ;p [p] czy dostane zapro na ślub ? [p] jak bede w krakowie w lipcu u rodziny mam pozwolenie aby z Madzia napic sie piwa 1 ? [p] dlaczego tak lamisz na mixach ? [p] kto otwiera ? [p] opowiedz cos o sobie w 2 zdaniac [p] pomorskie najlepsze ? [p] kiedy przywieziesz jak bedizesz w Polsce moj towar ? (maryske ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 25 Kwietnia 2015 #308904 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 [p] dlaczego masz na imię Radek [p] jak się żyje z Madzią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 25 Kwietnia 2015 #308935 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 [P] Przyznasz, że jestem najleszy w 1.6 na mieszańcach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Kwietnia 2015 #308936 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 [P] ulubione zajęcie na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 26 Kwietnia 2015 #309484 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 [P] jakie masz zainteresowania/hobby? [P] podoba ci sie tu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 26 Kwietnia 2015 #309605 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 [P] Skoro woda jest przeźroczysta to dlaczego jak zamoczy się w niej ubrania, to stają się ciemniejsze? [P] Wierzysz we wróżbitów? [P] Dlaczego w gazetach nie ma tytułów: "Wróżbita wygrał w totolotka"? [P] Jak długi jest wymiar sprawiedliwości? [P]Jaki jest synonim słowa "synonim"? [P] Skoro z podłoża widzimy teoretycznie kosmos, to dlaczego niebo jest niebieskie a nie czarne? [P] Jeśli totalny kłamca mówi że zawsze kłamie i tym samym powie prawdę, to czy mówiąc że kłamie, kłamie o tym że kłamie? [P] Dlaczego w lodówce zamontowano światło, a w zamrażalniku już nie? [P] Dlaczego słońce przyciemnia skórę, a rozjaśnia włosy? [P] Dlaczego Kaczor Donald po wyjściu spod prysznica nosił ręcznik?(chodził bez majtek) [P] W czym tkwi sekret szczęścia? [P] Czy prawdziwa miłość istnieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 26 Kwietnia 2015 #307143 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 [p] Czemu zamykasz zawsze na mixach? [p] czemu na kazdym zdjeciu masz mine jakbyś kupe robil? :C [p] masz musk? [p] kiedy mi kupisz pajsefkard? [p] kto powinien zostac moderatorem Twoim zdaniem [p] nie myślałeś kiedyś by to wszystko rzucić i pojechać w bieszczady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 27 Kwietnia 2015 #98412 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 [P] Yyyyyyyy... Mleko? [P] Deszcz czy śnieg? [P] Kot czy pies? [P] Herbata czy kawa? [P] Piwko czy wódeczka? [P] Pierogi ruskie czy frytki? [P] Dlaczego masz taką Kochaną Babcię? [P] Lubisz mnie wkurzać? :* [P] Kocham Cię, wiesz o tym, prawda? :* [P] Co Cię wzrusza? [P] Co sobie pomyślałeś, gdy zobaczyłeś mnie pierwszy raz na dworcu w Krakowie? [P] Jaka jest najbardziej szalona rzecz, którą zrobiłeś? [P] Jaki prezent sprawił Ci największą przyjemność? [P] Co skłoniło Cię, żeby zrobić sobie tatuaż i co on znaczy? Dasz jakieś jego zdjęcie? [P] Co myślisz o zakupach w Galerii? [P] Czemu mnie tak obdarowujesz prezentami? [P] Według Ciebie - dobrze gram w CS? [P] Jakie jest Twoje uzależnienie? [P] Opowiedz trochę o tym jak udało Ci się wyjść z nałogu palenia papierosów? [P] Lubisz lody? ^^ [P] Jeśli tak to jakie? [P] Boisz się czegoś w życiu? (jeśli tak to czego?) [P] (teraz trochę głupie pytanie) - podobał Ci się kiedyś chłopak? [P] Masz jakiegoś przyjaciela? [P] Kiedy zamierzasz mi się oświadczyć? [P] Na ile procent masz pewność, że je przyjmę? [P] Czego się wstydzisz? [P] Ile grasz w CS? [P] Ulubiona mapa? [P] Ulubiona broń? [P] Dlaczego nie lubisz CS:GO? [P] Ulubiony serwer po DD2#1/#2? [P] Skąd tak zarąbiście umiesz angielski? [P] Czemu zakładasz na siebie jeansy? -.- [P] Ile wydałeś kasy na najlepszą ze swoich bluz? [P] Napisz 3 swoje wady. [P] Napisz 3 swoje zalety. [P] Jak można Tobie zaimponować? [P] Co chciałbyś dostać ode mnie na urodziny? (nie pisz "nic" lub "mnie" tylko napisz rzecz) ^^ [P] Co sądzisz o kobietach naturalnych, a co o tapeciarach? [P] Co Ci się we mnie podoba, a co nie? [P] Imiona Twoich rodziców to...? [P] Ulubiony dzień tygodnia? [P] Ulubiony miesiąc? [P] Co dla Ciebie ma większą 'wartość' - rzeczy materiale czy rodzina? Dlaczego? [P] Chciałbyś coś zmienić w naszym związku? (jeśli tak to co by to było?) [P] Gdybyś mógł coś wyczarować teraz - co by to było? [P] A na koniec powiem Ci, że Kocham Cię, a Ty co mi powiesz ciekawego? A teraz pytania z innej beczki, jestem ciekawa jak odpowiesz . Dokończ: [P] Gdy jest mi wesoło...? [P] Moja kobieta pieści mnie...? [P] Nie potrafię...? [P] Największą wartością jest dla mnie...? [P] Najbardziej u innych cenię...? [P] Najlepiej byłoby, gdyby...? [P] Myślę, że...? [P] Nigdy nie założyłbym na siebie...? [P] Marzę o...? [P] Nigdy nie jadłem...? [P] W TV lubię patrzeć na...? [P] Dziwię się, że...? [P] Największą przyjemność sprawia mi...? [P] Nikt nigdy nie zmusi mnie do...? [P] Ostatnio zaskoczyło mnie...? [P] Nie wyobrażam sobie życia...? [P] Powodem do szczęścia jest...? [P] Współczuję...? [P] Często wspominam...? [P] Czynność, której nie cierpię wykonywać to...? [P] Brzydzę się...? [P] Przeraża mnie, kiedy myślę o...? [P] Żałuję, że...? [P] Inni mogą pozazdrościć mi, że...? [P] Nie potrafiłbym...? [P] Gdybym mógł cofnąć czas to...? [P] Gdy pada deszcz...? [P] Kiedy patrzę na siebie w lustro...? [P] Ostatnio mam za dużo...? [P] Frytki i rakowce to...? [P] Nie lubię ludzi, którzy...? [P] A na koniec powiem Ci, że...? :***** :air_kiss: :air_kiss: :air_kiss: :air_kiss: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 27 Kwietnia 2015 #96469 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 [P] Dlaczego praktycznie na każdym zdj wrzuconym na forum nosisz nerkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 1 Maja 2015 #90010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi