Kristo Napisano 25 Kwietnia 2015 #308844 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Nick: .:Kristo:. Wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Oczywiście mam, byłem już Adminem na MH Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Brakuje Adminów, po tym jak mi naprawili komputer gram codziennie po 2 godziny więc pomyślałem że złoże podanie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3h Kontakt: Steam: Kristo >> Multi-Head.pl Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/.%3AKristo%3A./80.72.40.110:27008/ Chciałbym dodać iż od 3 dni mam komputer, wiec jak na razie aktywność nie jest mega ale jakaś jest ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 25 Kwietnia 2015 #308859 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Jestem na tak. +Aktywny teraz +Doświadczenie +-Godzinki +Steam +Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 25 Kwietnia 2015 #308901 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 hmm powiem tak nie wiem czemu odrazu wczesniej byla odrzucona twoja aplikacja ale wydaje mi sie ze jednak sie nie nadajesz do tej roli bo czuje ze byl tego jakis powod .. jestem na nie.. do wyimaginowany czy jakos tam ..gosciu ciebie to jakos nie widze na serwerze wiec skad wiesz ze jest dlugo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 25 Kwietnia 2015 #308905 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Jesteś z nami długo, na serwerze widuję Cię dość często (przed przerwą). Mysle, że ogarniesz te funkcję. Powodzenia. @FILO a ty skąd wiesz, że mnie nie ma? Nie musze miec tego samego nicku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 29 Kwietnia 2015 #92853 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi