#RELOP Napisano 14 Marca 2016 #408069 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Hej, 1. Proponuję dodać rangę "rabarbar", ewentualnie "RRRRR" dla osób, które nie potrafią powiedzieć R. 2. Proponuję dodać rangę "MIX" dla graczy, którzy z chęcia zagrają mixa. Będzie wiadomo kogo "pukać". (na miniaturce np. napis ON) 3. Proponuję dodać także rangę "Audiofil" dla osób, które uwielbiają porządną muzykę. Coś przejdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 14 Marca 2016 #408063 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Co do 1 to..nie wiem w sumie 2 - fajny pomysł. 3 - nazwałabym troszkę inaczej, bardziej "luźno" i też byłabym za dodaniem tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Marca 2016 #408000 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 I range Pedofil zróbmy, Szerlok (@@Mart_Verum prosi), do tego range Goblin i nasrajmy 150 różnych rang, a potem że gracze siedza po 30min na prosbie o range i wybrać nie mogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Marca 2016 #407993 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 na naszym TS jest i tak duzo rang jedynie co to przekonuje mnie ranga "MIX" ewentualnie "gracz mieszancow" poszukam jakiejś fajnej ikony i poproszę kogoś z góry aby ja dodał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 14 Marca 2016 #407992 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Marca 2016 #407991 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi