Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2015 #308769 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Przepraszam ale jak wrzuciłem ub zrobiłem to szybko dlatego ze jechałem na pare dni do kuzyna i jak juz to wrzycilem nie patrzyłem na forum dopiero teraz przyjechałem do domu i prosze o ponowne rozpatrzenie ub Twój nick podczas gry:Mr Dziadek Godzina, data zdarzenia: Nie wiem dlatego że było to bardzo długo przepraszam ale postaram sie ten czas i datę wykombinować i znaleść ją kiedy to się zdarzyło ale chyba to się zdarzyło w Poniedziałek tamten o godzinie 16:00 mapa Mapa:de_dust STEAM_ID / IP: [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 232739978 ' [AMXBans] Your IP : ' 95.41.149.48 Uzasadnienie:Prosze o ponowne rozpatrzenie ub oraz odbanowanie mnie na serwerze 150 lvl Link do ss : http://speedy.sh/PaTpD/cstrike.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Kwietnia 2015 #308776 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Nie ma takiej opcji, na wstawienie masz 24h od momentu zbanowania. Jeżeli nie wstawiłeś na czas jedyną opcją na UB jest zrobienie 100 reklam naszej sieci innego wyjścia nie ma. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Kwietnia 2015 #308777 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi