BzYq1 Napisano 25 Kwietnia 2015 #308637 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Nick: BzYq Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): dawno temu na nieistniejącym już serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 (musiałbym sobie przypomnieć, ale to nie jest problem) Staż w CS-sie: 2500+ godzin z czego na tym koncie steam 1600+ Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty: po przerwie wróciłem do gry, spędzam dość dużo czasu na multi-hedzie i czasem brakuje osoby żeby wyrzucić oszustów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: pracuję, więc różnie, ale w ciągu ostatnich 2 tygodni 46 godzin Kontakt: steam http://www.gametracker.com/player/BzYq/80.72.40.110:27026/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maly Napisano 26 Kwietnia 2015 #309124 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Z tego co wiem do rekrutacja jest zamknięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 #309603 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Mimo spełnienia wymagań liczba adminów jest wystarczająca i rekrutacja jest na razie zamknięta. W razie rezygnacji któregoś z adminów, bądź jego degradacji, twoje podanie zostanie rozpatrzone. e/ Słyszałem kiedyś komentarz, że jak ktoś zakłada konto by zostać adminem powinien być na starcie odrzucony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 6 Maja 2015 #88936 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Podanie zamykam z braku zainteresowania przez OP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 #82191 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Na serwerze jest 15 adminów i dla mnie to jest zdecydowanie za mało jak na serwer FFA. Proszę opiekuna o rozpatrzenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 7 Maja 2015 #263068 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Jestem na tak aktywnosc wiek steam Uważam ze gracz z taka aktywnością na serwerze powinien być przyjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubson Napisano 9 Maja 2015 #88295 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Jestem na tak aktywnosc wiek steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Maja 2015 #83279 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi