happy Napisano 22 Kwietnia 2016 #425185 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 nick : happy od kiedy do kiedy - praktycznie od 19 kwietnia (nie miałem kiedy tak naprawdę dobrze przysiądz) - 4 maja powód : Mam ogromne obowiązki w pracy plus w domu wszystko przez urodziny pracy w maju - bardzo duże zaległości do załatwienia spraw czasu myślami wgl. nie jestem aby w ubt robić - przez to mogę popełniać błędy tego nie chce plus w domu dużo obowiązków potrzebuje czas na ogarnięcie wszystkiego . Z góry przepraszam . @@August @@Silverka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Kwietnia 2016 #425186 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Oki ogarnij sprawy i wracaj z podwójną siłą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Kwietnia 2016 #425187 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi