Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2015 #306342 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Nick: |Deagle-Team| ParkourowieC. Wiek: 17 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Już nie raz byłem adminem, więc wiem o co chodzi w tym. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ chcę poprawić poziom gry na serwerze, chcę wprowadzić miłą,kulturalną i spokojną grę jak i niekiedy zabawę. W grze widzę mało aktywnych adminów więc postanowiłem im pomóc. Dlatego składam te podanie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3/4 godziny niekiedy więcej. Kontakt: GG: 48684930 Skype: Glegolapawel TS3 lub PW Forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/|Deagle-Team|~ParkourowieC./80.72.40.110:27020/ (Godziny się nadrobi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 25 Kwietnia 2015 #308522 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Niecałe 2 godziny na serwerze, konto pod podanie. Proszę o trochę powagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 25 Kwietnia 2015 #308523 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi