piotrooo Napisano 24 Kwietnia 2015 #307132 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Hej, kupiłem vip na serwery Only DD2 i dziwna sprawa uruchomił mi się on tylko raz. Tzn. w jakiejś losowej grze, nie wiem od czego zależnej miałem normalnie vip menu i wszystkie profity z tym związane. Kilka info: klient: Steam Linux nick: piotrooo data zakupu: 23.04.2015 godz. ok. 21:10 Proszę o jakieś rady co należy zrobić. PS. W konsoli mam ustawione : setinfo _pw "moje_haslo" Jeśli zły dział proszę o przeniesienie i pomoc w rozwiązaniu problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Kwietnia 2015 #308379 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś się z tym do @Malu @Strajk @NumberOne albo @Danke:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Kwietnia 2015 #308380 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi