Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2015 #308263 Napisano 24 Kwietnia 2015 Nick cheat`era: f0piq Godzina, data zdarzenia:24 kwietnia 2015; po 19 Mapa: dd2 #1 Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): https://www.youtube.com/watch?v=gYQrUWDuswA&feature=youtu.be STEAM_ID/IP cheat`era: STEAM_0:0:99709194 Uzasadnienie: Z tego co wiem, gra na jakiejkolwiek pomocy jest karana. Gracz gra na skrypcie lub haksie na bh. Raczej demko potwierdza to w 100%( demko z godziny 19:20). Możliwe, że bh przodem by wam nie wystarczyło to jest tyłem Gdy zacząłem dopytywać się ludzi na serwerze czy są tu bany za skrypty gracz dziwnie zorientował się że chodzi o niego po czym mnie obraził(nie udowodnię tego bo zrobił to na voicechacie). Osobiście podejrzewam go o coś jeszcze, ale ss'y podobno ma czyste. Wiadomo, są haksy, które umożliwiają robienie bh no i dają jeszcze kilka opcji, np. patrzenie przez ściane Za cheatowanie są permy, za to moim zdaniem też powinien być
Trik3r Napisano 24 Kwietnia 2015 #308267 Napisano 24 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
Popularne Dni
24 Kwi
3
Najaktywniejsi w tym temacie
Trik3r 2 posts
Popularne Dni
24 Kwi 2015
3 posts