Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2015 #308215 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Nick:sejmek Wiek:14 lat. Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem wiele razy adminem + Mój serwer. Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 Staż w CS-sie:4 lata. Steam / NonSteam:Mam steam ale nie posiadam gry Counter Strike 1.6 Dlaczego Ty:Ponieważ jestem miły, pomocny, zabawny, kulturalny i będę dawał przykład innym graczom. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Gram po 3-4 godiny. Kontakt:GG,Skype. Link do GameTrackera!-----------------------> http://www.gametracker.com/player/sejmek/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 24 Kwietnia 2015 #308246 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Aktywność w ostatnim tygodniu- 30minut Godziny nadal nie spełnione Tylko się ośmieszasz tymi podaniami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 24 Kwietnia 2015 #308265 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 grac grać i jeszcze raz grać! pograj dwa tygodnie solidnie wtedy pisz podanie, bo my potrzebujemy kogoś kto faktycznie będzie obecny, nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2015 #308330 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Podania wyżej. Nie ma sensu wypowiadania się gdy godzin nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 24 Kwietnia 2015 #308381 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi