Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2015 #308134 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Skarga na admina ELO ELO 2,5,0 Powód daje bany ludziom za nic pisałem mu na u@ ze ktos ma wh i dał mu perma oraz nie patrzy na spect czy ktos jest odpalony cz ktos nie jest wyzywa graczy. Dowody prosze daje (PLAYER) Mr Dziadek : elo elo wiesz ze ty go wgl nie sprawdzales (PLAYER) Mr Dziadek : i dales mu bana *DEAD* Mr Dziadek : ? *DEAD* ELO ELO 2,5,0 : dostal ss (PLAYER) Mr Dziadek : aha *DEAD* ELO ELO 2,5,0 : iwc milcz *DEAD* ELO ELO 2,5,0 wiec *DEAD* Mr Dziadek : wes wgl *DEAD* Mr Dziadek : admin pisze do gracza milcz *DEAD* ELO ELO 2,5,0 : chcesz odpoc Teraz Bany za nic ! [AMXBans] 'mojZeZ' got banned permanent. Reason: 'wstaw ss' Admin: ELO ELO 2,5,0 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin ELO ELO 2 , 5 , 0. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Mr Dziadek [AMXBans] Reason : ' wstaw ss ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 232739978 ' [AMXBans] Your IP : ' 95.41.149.48 ' [AMXBans] ======================================= [AMXBans] 'Fury' got banned permanent. Reason: 'wstaw ss' Admin: ELO ELO 2,5,0 'Fury' got banned permanent. Reason: 'wstaw ss' Admin: ELO ELO 2,5,0 [AMXBans] 'MRmateuszMR' got banned permanent Oraz proszę o jak najszybsze Odbanowanie mnie mój nick Mr Dziadek jest tam mój ban ze niby mam wh nawet nie sprawdzał mnie nic i wh odrazu spox bierzcie takich adminów nie ogarniętych Bocisław jest lepszy bo nie to ze jeszcze sprawdza na spect to jeszcze sam patrzy i gra z nim czy on ma naprawde wh czy nie ale zazwyczaj patrzy na spect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2015 #308147 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Admin ma prawo zrobić screeny jeżeli uzna to za słuszne . Musisz wstawić screeny , które Ci zrobił . Poradniki jak znaleźć ssy przedstawiłem w Twoim poprzednim temacie . A co do skargi nie widzę nic takiego co mogło by wskazywać na jakiekolwiek łamanie regulaminu przez admina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Kwietnia 2015 #308199 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Zapraszam admina do wypowiedzi a Ty zrób osobny dział i wstaw ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ELOELO Napisano 24 Kwietnia 2015 #308291 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Podejrzewam ze miał wh mam prawo a nawet muszę zrobić ss jeśli gracz jest czysty wrzuca ss odrazu ty od godziny 16 nie wrzuciłeś podejrzane ta jakoś jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ELOELO Napisano 24 Kwietnia 2015 #308296 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Skarga na admina ELO ELO 2,5,0 Powód daje bany ludziom za nic pisałem mu na u@ ze ktos ma wh i dał mu perma oraz nie patrzy na spect czy ktos jest odpalony cz ktos nie jest wyzywa graczy. Dowody prosze daje (PLAYER) Mr Dziadek : elo elo wiesz ze ty go wgl nie sprawdzales (PLAYER) Mr Dziadek : i dales mu bana *DEAD* Mr Dziadek : ? *DEAD* ELO ELO 2,5,0 : dostal ss (PLAYER) Mr Dziadek : aha *DEAD* ELO ELO 2,5,0 : iwc milcz *DEAD* ELO ELO 2,5,0 wiec *DEAD* Mr Dziadek : wes wgl *DEAD* Mr Dziadek : admin pisze do gracza milcz *DEAD* ELO ELO 2,5,0 : chcesz odpoc Teraz Bany za nic ! [AMXBans] 'mojZeZ' got banned permanent. Reason: 'wstaw ss' Admin: ELO ELO 2,5,0 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin ELO ELO 2 , 5 , 0. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Mr Dziadek [AMXBans] Reason : ' wstaw ss ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 232739978 ' [AMXBans] Your IP : ' 95.41.149.48 ' [AMXBans] ======================================= [AMXBans] 'Fury' got banned permanent. Reason: 'wstaw ss' Admin: ELO ELO 2,5,0 'Fury' got banned permanent. Reason: 'wstaw ss' Admin: ELO ELO 2,5,0 [AMXBans] 'MRmateuszMR' got banned permanent Oraz proszę o jak najszybsze Odbanowanie mnie mój nick Mr Dziadek jest tam mój ban ze niby mam wh nawet nie sprawdzał mnie nic i wh odrazu spox bierzcie takich adminów nie ogarniętych Bocisław jest lepszy bo nie to ze jeszcze sprawdza na spect to jeszcze sam patrzy i gra z nim czy on ma naprawde wh czy nie ale zazwyczaj patrzy na spect Tak spoko bany za nic teraz zobacz czy ktoś z tych osób wrzucił ss wiec raczej nie grali czysto ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 #309001 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Gracz @Mr Dziadek nie wrzucił screenów na czas więc nie otrzymał UB , w tematach ma napisane co musi zrobić jeżeli chce jeszcze u nas pograć. Co do skargi to myślę , że upomnienie dla admina będzie najlepszym rozwiązaniem . Następnym razem proponuję ugryźć się w język i robić swoje . *DEAD* ELO ELO 2,5,0 : iwc milcz *DEAD* ELO ELO 2,5,0 : chcesz odpoc Myślę , że to tyle w tym temacie . M@ proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Kwietnia 2015 #309153 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi