Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2015 #308134 Napisano 24 Kwietnia 2015 Skarga na admina ELO ELO 2,5,0 Powód daje bany ludziom za nic pisałem mu na u@ ze ktos ma wh i dał mu perma oraz nie patrzy na spect czy ktos jest odpalony cz ktos nie jest wyzywa graczy. Dowody prosze daje (PLAYER) Mr Dziadek : elo elo wiesz ze ty go wgl nie sprawdzales (PLAYER) Mr Dziadek : i dales mu bana *DEAD* Mr Dziadek : ? *DEAD* ELO ELO 2,5,0 : dostal ss (PLAYER) Mr Dziadek : aha *DEAD* ELO ELO 2,5,0 : iwc milcz *DEAD* ELO ELO 2,5,0 wiec *DEAD* Mr Dziadek : wes wgl *DEAD* Mr Dziadek : admin pisze do gracza milcz *DEAD* ELO ELO 2,5,0 : chcesz odpoc Teraz Bany za nic ! [AMXBans] 'mojZeZ' got banned permanent. Reason: 'wstaw ss' Admin: ELO ELO 2,5,0 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin ELO ELO 2 , 5 , 0. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Mr Dziadek [AMXBans] Reason : ' wstaw ss ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 232739978 ' [AMXBans] Your IP : ' 95.41.149.48 ' [AMXBans] ======================================= [AMXBans] 'Fury' got banned permanent. Reason: 'wstaw ss' Admin: ELO ELO 2,5,0 'Fury' got banned permanent. Reason: 'wstaw ss' Admin: ELO ELO 2,5,0 [AMXBans] 'MRmateuszMR' got banned permanent Oraz proszę o jak najszybsze Odbanowanie mnie mój nick Mr Dziadek jest tam mój ban ze niby mam wh nawet nie sprawdzał mnie nic i wh odrazu spox bierzcie takich adminów nie ogarniętych Bocisław jest lepszy bo nie to ze jeszcze sprawdza na spect to jeszcze sam patrzy i gra z nim czy on ma naprawde wh czy nie ale zazwyczaj patrzy na spect
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2015 #308147 Napisano 24 Kwietnia 2015 Admin ma prawo zrobić screeny jeżeli uzna to za słuszne . Musisz wstawić screeny , które Ci zrobił . Poradniki jak znaleźć ssy przedstawiłem w Twoim poprzednim temacie . A co do skargi nie widzę nic takiego co mogło by wskazywać na jakiekolwiek łamanie regulaminu przez admina .
Strajk Napisano 24 Kwietnia 2015 #308199 Napisano 24 Kwietnia 2015 Zapraszam admina do wypowiedzi a Ty zrób osobny dział i wstaw ss
ELOELO Napisano 24 Kwietnia 2015 #308291 Napisano 24 Kwietnia 2015 Podejrzewam ze miał wh mam prawo a nawet muszę zrobić ss jeśli gracz jest czysty wrzuca ss odrazu ty od godziny 16 nie wrzuciłeś podejrzane ta jakoś jest
ELOELO Napisano 24 Kwietnia 2015 #308296 Napisano 24 Kwietnia 2015 Skarga na admina ELO ELO 2,5,0 Powód daje bany ludziom za nic pisałem mu na u@ ze ktos ma wh i dał mu perma oraz nie patrzy na spect czy ktos jest odpalony cz ktos nie jest wyzywa graczy. Dowody prosze daje (PLAYER) Mr Dziadek : elo elo wiesz ze ty go wgl nie sprawdzales (PLAYER) Mr Dziadek : i dales mu bana *DEAD* Mr Dziadek : ? *DEAD* ELO ELO 2,5,0 : dostal ss (PLAYER) Mr Dziadek : aha *DEAD* ELO ELO 2,5,0 : iwc milcz *DEAD* ELO ELO 2,5,0 wiec *DEAD* Mr Dziadek : wes wgl *DEAD* Mr Dziadek : admin pisze do gracza milcz *DEAD* ELO ELO 2,5,0 : chcesz odpoc Teraz Bany za nic ! [AMXBans] 'mojZeZ' got banned permanent. Reason: 'wstaw ss' Admin: ELO ELO 2,5,0 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin ELO ELO 2 , 5 , 0. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Mr Dziadek [AMXBans] Reason : ' wstaw ss ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 232739978 ' [AMXBans] Your IP : ' 95.41.149.48 ' [AMXBans] ======================================= [AMXBans] 'Fury' got banned permanent. Reason: 'wstaw ss' Admin: ELO ELO 2,5,0 'Fury' got banned permanent. Reason: 'wstaw ss' Admin: ELO ELO 2,5,0 [AMXBans] 'MRmateuszMR' got banned permanent Oraz proszę o jak najszybsze Odbanowanie mnie mój nick Mr Dziadek jest tam mój ban ze niby mam wh nawet nie sprawdzał mnie nic i wh odrazu spox bierzcie takich adminów nie ogarniętych Bocisław jest lepszy bo nie to ze jeszcze sprawdza na spect to jeszcze sam patrzy i gra z nim czy on ma naprawde wh czy nie ale zazwyczaj patrzy na spect Tak spoko bany za nic teraz zobacz czy ktoś z tych osób wrzucił ss wiec raczej nie grali czysto ...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 #309001 Napisano 26 Kwietnia 2015 Gracz @Mr Dziadek nie wrzucił screenów na czas więc nie otrzymał UB , w tematach ma napisane co musi zrobić jeżeli chce jeszcze u nas pograć. Co do skargi to myślę , że upomnienie dla admina będzie najlepszym rozwiązaniem . Następnym razem proponuję ugryźć się w język i robić swoje . *DEAD* ELO ELO 2,5,0 : iwc milcz *DEAD* ELO ELO 2,5,0 : chcesz odpoc Myślę , że to tyle w tym temacie . M@ proszę o zamknięcie tematu.
Trik3r Napisano 26 Kwietnia 2015 #309153 Napisano 26 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
24 Kwi
5
26 Kwi
2
Najaktywniejsi w tym temacie
ELOELO 2 posts