Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2015 #308132 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Nawet użytkownicy którzy mają Non-Steam i Dobrze ogarnęli amx tak gdzieś 7-10 powinni być przyjmowani ! Nawet bez steam'a powinni mieć admina też bo są poukładani itp. Myślę że zasady że admini muszą mieć steam zostaną zmienione ! Pozdro Kotlet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 24 Kwietnia 2015 #308136 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Aż tak bardzo Wam szkoda wydać 7 złotych na csa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 24 Kwietnia 2015 #308140 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Nie nie zostaną według mnie zmienione ponieważ każdy by najmniej dla mnie szanujący sie użytkownik posiada steam. Niewiem jak ci to określić ale steam określa że ta osoba ma mniejsze prawdobodobieństwo na czity itp. O to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2015 #308141 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Wydatek na cs 1.6 na steam to niecałe 10zł, a ma to wieeeele zalet, jak chociażby kontakt z adm ( mieć konto steam a granie na ns to jednak nie to samo ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 24 Kwietnia 2015 #308143 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 jestem na NIE, Steam to podstawa porządnego gracza jak i Admina, po to jest Steam wymagany od Adminów że nie będe ryzykować czitowania na tym koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia. Napisano 24 Kwietnia 2015 #308145 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Po pierwsze może i sporo NS jest ogarniętych, ale co to za admin, który nie ma steam'a. Po drugie jak taki jeden NS ogarnięty by złożył podanie, i przyjmijmy, że zostałby przyjęty.. To potem następni bez steam'a składaliby podania "bo ten został przyjęty, to dlaczego ja nie mam zostać przyjęty", i według mnie niepotrzebny "syf" by się tworzył. Zasada jest prosta nie masz steam'a - nie masz admina. W ogóle o ile łatwiej gdy wśród znajomych na steam'ie masz jakiegoś admina, prosisz o wejście i po kłopocie, nie musisz się "wychylać" na forum z prośbą o wejście któregoś, gdy akurat admina na serwerze brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2015 #308152 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 jestem na NIE, Steam to podstawa porządnego gracza jak i Admina, po to jest Steam wymagany od Adminów że nie będe ryzykować czitowania na tym koncie Tutaj się mylisz na steam można czitować bez najmniejszych problemów mieliśmy tutaj przykłady adminów ,którzy mimo iż posiadali steam byli odpaleni . Aczkolwiek nie jestem za wprowadzeniem zmian zaproponowanych przez kotleta . Myślę , że temat został bardziej założony pod autora tematu , który możliwe , że będzie starał się o admina ale właśnie blokuje go brak steam i myślę , że to jest właśnie główny powód tej propozycji Po pierwsze może i sporo NS jest ogarniętych, ale co to za admin, który nie ma steam'a. Po drugie jak taki jeden NS ogarnięty by złożył podanie, i przyjmijmy, że zostałby przyjęty.. To potem następni bez steam'a składaliby podania "bo ten został przyjęty, to dlaczego ja nie mam zostać przyjęty", i według mnie niepotrzebny "syf" by się tworzył. Zasada jest prosta nie masz steam'a - nie masz admina. W ogóle o ile łatwiej gdy wśród znajomych na steam'ie masz jakiegoś admina, prosisz o wejście i po kłopocie, nie musisz się "wychylać" na forum z prośbą o wejście któregoś, gdy akurat admina na serwerze brak. Zgadzam się w 100% z tą wypowiedzią . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2015 #308154 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Dobra Wydam to głupie 10 zł na steam cs 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2015 #308156 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Bo jest dużo różnych zalet steam'a wiem Dużooo wydam i po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 24 Kwietnia 2015 #308157 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 No zrozumiałeś czasami nawet 7 zl a nie 10zl steam kosztuje i sie nie pisze post pod postem . Temat do zamknięcia . [Ale ze mnie moderator ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 24 Kwietnia 2015 #308168 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Spam stop Bezsensowny temat. Idąc tym tokiem myślenia zamieńmy wszystkie wymagania na Admina na jedno- bycie poukładanym. Co z tego, że ktoś ma przegrane tylko 2 godziny na serwie- jest przecież poukładany! Zamykam bo robi się tu spam. Jeśli ktoś z wyżej administracji będzie chciał coś jeszcze w tym temacie napisać to otworzy temat. // Przykładowe konto Steam http://allegro.pl/counter-strike-1-6-konto-steam-wys-2min-cs1-6-i5131653188.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 24 Kwietnia 2015 #308169 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi