NaTeOooO Napisano 24 Kwietnia 2015 #308129 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Moja propozycja jest taka aby dodać na serwer komendę /codtop15 , która wyświetla nam top15 największych lvli na serwerze . Chodzi tutaj o to aby można było zobaczyć kto jaki ma lvl a dokładnie kiedy bedzie reset jeśli ktoś wibje maxa >. Myślę ze komenda bardzo fajna i przydatna Takiego tematu nie widziałem jeśli był to sorka ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 24 Kwietnia 2015 Donator #308150 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Za zezwoleniem dodaję to na wasz serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 24 Kwietnia 2015 Donator #308151 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi