Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2015 #308116 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Nick: wcześniej Chincuu, aktualnie v_1 | BotQ Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): przez ostatnie jakieś 2 lata nie miałem admina, ale tak to na innych sieciach byli ze mnie zadowoleni. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: 8 lat z przerwami Steam / NonSteam: Steam. Nick: Concrete. Dlaczego Ty: Długo przesiaduję na serwerze. Pierwsze jak wchodzę na serwer mając admina to SPECT. Patrzę sobie graczy jak grają i podejrzanych sprawdzam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: tak około 3-4 godzinek Kontakt: steam (nick wyżej) Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Chincuu/80.72.43.106:27027/http://www.gametracker.com/player/v_1%20%7C%20Chincuu/80.72.43.106:27027/http://www.gametracker.com/player/BotQ/80.72.43.106:27027/http://www.gametracker.com/player/v_1%20%7C%20BotQ/80.72.43.106:27027/ Linki do GT ze wszystkimi nazwami . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 24 Kwietnia 2015 #308120 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Widzę na serwerze, godzinki ma, steam jest. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia. Napisano 24 Kwietnia 2015 #308123 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Doświadczony, wiek odpowiedni, steam jest. Na serwerze widziany, także na okres próbny można by dać. Tylko admin musi być aktywny na forum, a z tym u Ciebie cienko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 24 Kwietnia 2015 #308342 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Można dać szansę - Godziny są - Steam - Zdarzało się, że go spotykałem na serwerze i nie mam żadnych zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2015 #308389 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Na NIE! -Nigdy nie widziałem (a dużo siedzę) - Twoje gt jest śmieszne na pierwszym grałeś rok temu za to na drugim i trzecim widać zerową aktywność (zapewne też użytkowane rok temu) -Tak naprawdę grasz od 18 kwietnia (jak mniemam po przerwie rocznej) -Nie wiem kto ci uzna GT z przed roku -Niby tyle grałeś na tych nickach a na forum piszesz tutaj pierwszego posta? Czyli co nawet ss'ow nie miałeś? Wracasz po roku przerwy w grze i po tygodniu chcesz admina? Nie rozmieszaj mnie Wykaż się i nabij te godziny na tym nowym nicku, bo wydaje mi się że tamte nawet do ciebie nie należą. Także jeszcze raz WIELKIE NIE! Najpierw się wykaż a potem można coś myśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2015 #308393 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Również jestem na NIE. Popraw aktywność na forum oraz w grze to zmienię zdanie. Ciekawi mnie to dlaczego grałeś na tylu nickach...ale spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2015 #308425 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Jestem na Nie - Nigdy Cię nie widziałem - Aktywność na forum - Konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 25 Kwietnia 2015 #308578 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Mała aktywność Na jednym nicku masz przegrane 52 godziny, Owszem kiedyś Cię widziałam na serwerze, ale dla mnie za mało na adma. Reszta nicków jak wspomniał Graniu- owszem, grałeś ale dopiero w styczniu więc sorry ale NIE. Popraw godziny, aktywność na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 25 Kwietnia 2015 #308599 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Również jestem na NIE. Na serwerze w sumie Cię widuje ale Twoja aktywność jest zdecydowanie za słaba. Pograj jeszcze trochę, daj się poznać innym na serwerze i spróbuj złożyć podanie za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2015 #308880 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Na nie. Konto założone rok temu, a to pierwszy post... Nie tylko liczą się godziny, lecz i aktywność .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLU Spalony Napisano 26 Kwietnia 2015 #309288 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Na tak. Aktywnosc bardziej liczy sie na serwerze w koncu ma go pilnowac, chlopak ogarniety bezkonfiktowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 #309444 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi