Skocz do zawartości

Skarga na Zakrecony

Kagi

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina):14.03.2016 14:14

Nick admina/gracza, który zawinił:ZAKRECONY

Dowody:

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Banned by Admin: ZAKRECONY

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.twoja.com

[AMXBans] Reason: 'Kultura!'

[AMXBans] Duration: '30 minutes'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:123731285'

[AMXBans] Your IP: '185.99.175.137'

[AMXBans] ===============================================

Świadkowie:Binguu,Brylant,Galio,Vipix

Uzasadnienie:Więc zacznę od początku. Gram sobie i nagle jakiś typ wyzywa mnie od cytuje "jebanych pedałów na strzała" był to A.C.A.B Grucha czy jakoś tak.Mówię mu kulturalnie żeby nie oceniał ludzi po zdjęciu nagle widze ban od Zakreconego za kulture.Brak słów.To,że nikogo nie wyzywałem mogą potwierdzić osoby wyżej wymienione.Mam nadzieje że wyciągniecie w końcu konsekwencje dla tego pana.

I ty i on dostaliście bana a były one słuszne, sam słyszałem jak do kogoś mówiłeś "Pedale jebany" i nie udawaj takiego niewinnego bo cały czas bluzgasz na serwerze i myslisz ze ujdzię ci to na sucho, a mam na to jeszcze świadka który potwierdzi jaką kulturą masz. Dziękuje dobranoc z mojej strony to na tyle

Ban jak dla mnie słuszny ale za długi. Gracz Grucha przesadził z tymi tekstami do Kagi'ego. Oby dwoje wymienili się przekleństwami ale moim zdaniem dla Kagiego powinien być ban na 5 min gdyż bronił swojej osoby, a grucha za takie chamskie zachowanie został słusznie ukarany.

Ban jak dla mnie słuszny ale za długi. Gracz Grucha przesadził z tymi tekstami do Kagi'ego. Oby dwoje wymienili się przekleństwami ale moim zdaniem dla Kagiego powinien być ban na 5 min gdyż bronił swojej osoby, a grucha za takie chamskie zachowanie został słusznie ukarany.

Powiedział do niego "Pedale jebany", i za to miałem dać bana na 5 min??

Widzę jak dzieci. Hmmm ban minął? Bany słuszne myślę, że administracja nie musi nic wnosić tylko zamknąć temat. I nie potrzebny spam. Dajcie dowody, a nie świadków, wtedy pogadajcie. Kagi ja nie piszę, że jesteś winny ale nie macie dowodów. Dałeś tylko, że zostałeś zbanowany, buchal daj demko zobaczymy.

I ty i on dostaliście bana a były one słuszne, sam słyszałem jak do kogoś mówiłeś "Pedale jebany" i nie udawaj takiego niewinnego bo cały czas bluzgasz na serwerze i myslisz ze ujdzię ci to na sucho, a mam na to jeszcze świadka który potwierdzi jaką kulturą masz. Dziękuje dobranoc z mojej strony to na tyle

Ja mam na Pana Demko :),dziękuje dobranoc tyle z mojej strony

Ja dałem dowód,że dał bana i podałem świadków którzy potwierdzą,że nikogo nie wyzywałem.On powinien podać dowód że rzeczywiście kogoś obrażałem.Gdyby ban był słuszny to bym nie zajmował sobie czasu pisaniem skargi.

Ja dałem dowód,że dał bana i podałem świadków którzy potwierdzą,że nikogo nie wyzywałem.On powinien podać dowód że rzeczywiście kogoś obrażałem.Gdyby ban był słuszny to bym nie zajmował sobie czasu pisaniem skargi.

Składając skargę to ty powinieneś przedstawić dowody, @BUCHAL jakie niby demko???

@, jeżeli składasz skargę to Ty przedstawiasz dowody. Admin ma je dostarczyć, jak się odwołujesz od bana.

Oboje się wyzywaliście, to obje dostaliście bana, sprawiedliwe rozwiązanie. 30 min to nie jest zbyt długi ban za kulturę. Nie widzę tutaj żadnego problemu, brak dowodów, świadek potwierdził tą sytuację.

Temat wyczerpany. 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...