Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #308017 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry:ArCAno Godzina, data zdarzenia:odkryłem to przed chwila Mapa:skoro only dd2 + dm, to dd2 STEAM_ID / IP:62.122.125.1 Uzasadnienie:Wchodze po dłuzszym czasie na serwer dd2+dm i tu ban o.0. Nwm o co chodzi, ale z taka sytuacja nie wiarze sie 1 raz. Posiadam stałe ip i ktos ze zmiennym ip musiał trafic na moje. Z gory mowie, ze nikt z mojego internetu nie korzysta, typu brat, siostra badz ktos inny. Mam nadzieje, ze zrobicie co trzeba, uzbieracie dowody, ze to nie ja. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : BE_RCIK [AMXBans] Powod : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1410387011 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 62.122.125.1 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #308024 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Mam 1 pytanie , czy możesz wejść na jakikolwiek serwer np. innej sieci niż multi-head.pl ? EDIT; tak W takim razie trafiłeś na zbanowane IP , musisz zrestartować modem jeżeli restart modemu nie pomoże musisz poprosić o zmianę IP swojego operatora . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2015 #308055 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Kwietnia 2015 #308087 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Kolega @Richard wyjaśnił co masz zrobić jeżeli chcesz otrzymać UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Kwietnia 2015 #308088 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi