Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307966 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Witam! Dostałam wiadomość o braku możliwości wejścia na server. Żadnych więcej informacji nie dostałam poza zgłoszeniem że mam blokadę. Czy to możliwe żeby jeden z adminów mnie zablokował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Kwietnia 2015 #307969 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 wklej co dokladnie wyskakuje w konsoli mozliwe ze odswiezalas za czesgto i serwer Cie zbanowal trzeba odczekac jakis czas w takiej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307975 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Jedyne co pisze to Wcześniej wyskoczyła wiadomość tak jak wcześniej wspomniałam i od tamtego czasu nie mam dostępu. Odczekam do jutra, może coś się stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Kwietnia 2015 #307977 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Za często łączyłeś się z serwerem musisz trochę odczekać i serwer sam się pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307981 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 To są jakieś ograniczenia? W takim razie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307984 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Musisz odczekać trochę czasu i będziesz mógł normalnie grać w razie gdyby problem nie zniknął zapraszam na PW to otworzę temat . Myślę , że wszystko jest jasne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307985 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi