Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2015 #307462 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Nick: SmokE.? Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): bardzo duże. Posiadałem kilka razy własny serwer Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 na razie tylko edytuj pluginy ale staram się pisać juz własne Staż w CS-sie: około 8lat Steam / NonSteam: to i to Dlaczego Ty: mam duże doświadczenie w byciu adminem oraz znajomości amxx. Jestem kulturalnym i opanowanym człowiekiem jak i graczem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3h w weekendy wiecej Kontakt: GG:22013908 Link do GameTracker'a:-- P.S konto nie jest pod podanie ponieważ miałem tu 2 razy konto lecz zapomniałem do nich haseł email żeby przypomnieć hasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2015 #307607 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Brak linku do GT, nie kojarzę Cię, 16 latek z 8 letnim stażem... Nie spełniasz wymagań, do tego rekrutacja jest zamknięta, Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2015 #307608 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi