Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> admin jaila

senor

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
  • Premium
  •  VIP

Data i godzina:przed chwila

Nick admina/gracza, który zawinił:Ksiondz na serwie lata z nickiem Pesh

Dowody:Konsole mi zresetowalo ale sa swiadkowie

Świadkowie:Gracze ktorzy w tym czasie byli

Uzasadnienie:No wiec tak dostalem bana z powodem "Idz marudzic gdzie indziej ^^" faktem jest ze sie spinalem ALE to ze admin nie umie korzystac ze sluchawek (chyba ich nie podlaczyl czy cos) to nie moja wina dalem polecenie bezruch w terrarium a on na sile probowal mi wmowic ze dalem zwykly bezruch. Żem troche powyzywal i ban sluszny ok ale czemu ten admin nie umie wgl wpisywac NORMALNYCH powodow? Juz nie raz widze jak banuje rozne osoby z powodem papa lub no czesc. Z banem moim klocic sie nie bede ale co to admina to tak bo on nie potrafi wykonywac swoich obowiazkow.

Dobra dobra sklej ..

To tak powiedziałeś biegniecie do terrarium biegniemy .. i mówisz zakaz skakania do odwołania i bezruch, razem z kotletem tłumaczymy Ci, że jako jedyny dobrze wykonaliśmy polecenia, nie słuchałeś powinieneś ich zabić/ ew. skarniakować, a nas zostawić przy życiu, ostatnio do twojej tępej makówki nic nie dociera i nie da się Tobie nic powiedzieć, jesteś w swoim świecie i jesteś za bardzo przemądrzały co zauważyli gracze Jail'a nie jednokrotnie pisząc mi, abym wyrzucił Cie z CT.Kolejna sprawa dostałeś bana za płakania, płakania i jeszcze raz płakanie byłeś sam w CT, TT się buntowali Ciebie oczywiście to wkur wiło i postanowiłeś nie dawać karniaków tylko za byle gówno, tzn.. oddech ruch okiem, czy też pierdnięcie zabijałeś, bo jak wspomniałem wcześniej płakałeś, bo się buntowali, bana również otrzymałeś za zwyzywanie mojej osoby cytuję " ksiondz, ale ty jestem głupi zjebany jesteś" "Co za szmatą tutaj admina dają" No tak, przypomnę Ci tylko, że tutaj również miałeś admina z niejasnych powodów dla mnie zrezygnowałeś.Dam Ci rade przestań zachowywać się jak płaczące dziecko z podstawówki ( no chyba, że chcesz wrócić) tylko jak ile ty masz lat? no w każdym bądź razie jak w miarę dorosły człowiek trzymający solidnie łeb na karku.Ban za jakieś ja wiem 15 minut się skończy, zapraszam do gry bez płaczu, albo wyjdź na dwór, na browarka, do klubu znajdź jakaś laskę czy coś ( tak jak Ci życia nie będę układał) ale widzę komputer bije Ci na głowę.To tyle dziękuje, pozdrawiam.

Ps. moje powody banów "papa" "cześć" daj kur** linki z AMX'BANS bo mnie krew jasna zaleje.Oskarżasz mnie bezpodstawnie, wiesz dobrze o tym, że tak skarga jest z tyłka wyciągnięta, szukałeś tylko czegoś na siłę, proszę o linki z Bans'a .. :) Szukasz dziury w całym, myślisz, że Ci wszystko wolno hola hola zagalopowałeś się ..

Teraz uciekasz? jak tchórz, zbierasz manatki i wiśta wio? chce dowody na moją winę, bo to nie pierwsza tego typu sytuacja, czekan na linki z bansa, w których daje powody banów "papa" "cześć" itd.. skoro rzucasz we mnie oskarżeniem z dupy, gdzie nie masz dowodów .. najlepiej schować głowę w piasek i uciec .. Ja nie mam 12 lat żebyś mógł mi wmawiać to czego nie zrobiłem, ja jestem człowiekiem, który potrafi przyznać się do winy, Gdy wina nie leży po mojej stronie do końca będę walczył, abym został uniewinniony .. nie będę przyjmował czegoś na klatę czego nie zrobiłem.

Ps. moje powody banów "papa" "cześć" daj kur** linki z AMX'BANS bo mnie krew jasna zaleje.Oskarżasz mnie bezpodstawnie, wiesz dobrze o tym, że tak skarga jest z tyłka wyciągnięta, szukałeś tylko czegoś na siłę, proszę o linki z Bans'a .. :) Szukasz dziury w całym, myślisz, że Ci wszystko wolno hola hola zagalopowałeś się ..

http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=10878

http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=8271

http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=7618

Łam ziomuś, kwestie kultury na serwerze zaraz rozstrzygnę, ponieważ widziałem wczoraj ciekawy ss i muszę go znów ujrzeć. Reprezentujesz na serwerze patologie i jeśli znajdę zaraz ss to lecisz w trybie szybszym niż 3 klaśnięcia. Za powyższe linki których rzekomo nie ma dostajesz pkt ostrzeżenia, inna kwestia przesądzi o Twoim wylocie. Proszę się nie wypowiadać póki nie znajdę ss, nie stosowanie się zostanie ukarane warnem. A propo warna dostajesz +1 za kulturę, wstyd.   

Edit: Link: http://scr.hu/5vxt/clpy5 co oznacza, że tracisz rangę. Dziękujemy za współpracę. 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...