Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2015 #307205 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Witam, Tak jak w temacie, nie mogę się połączyć z żadnym serwerem online w cs go poprzez wersję non steam, nawet z waszymi. Server is running a newer version, client version 13251, server version 13481 Taki oto błąd wyskakuje, wiem, że chodzi o wersję, ale może nie tylko o to? Nie piszcie mi, że wejdź sobie na google.pl i zamknięcie tematu, bo google w tym przypadku mało co pomagają (nie byłoby tego tematu, gdybym znalazł rozwiązanie), mało osób wie o co chodzi konkretnie o jaką aktualizację, nawet jeśli ktoś już problem rozwiązał to nie podaje rozwiązania dla przyszłych użytkowników, dlatego pytam, co zrobić, aby poprzez non steama się połączyć z serwerami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 22 Kwietnia 2015 Premium #307263 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Moze wyszła nowa aktualizacja CS GO non steam i przez to nie możesz sie połączyć ? Twoja wersja 13251 Wersja serwera 13481 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2015 #307272 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 ..... Nie napisałeś nic więcej po za tym co ja już wiem:) Tyle, że jaka to jest wersja i jakieś może dodatki do tego? Przecież powyżej napisałem, że prawdopodobnie chodzi o aktualizację, ale nie wiem, którą, bo zdaje się, że zainstalowałem wszystkie dostępne już aktualizacje, ale mimo to jeszcze jakiejś brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 22 Kwietnia 2015 #307535 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Counter Strike: Global Offensive kosztuje około 45zł, na Allegro znajdziesz pewnie jeszcze taniej. Polecam kupno oryginalnej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307750 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Dużo pomogłeś, czyli tyle co nic, jest problem z cs go, więc odpowiadaj zgodnie z treścią tematu albo najlepiej w ogóle. Jeśli będziesz miał problem z uruchomieniem komputera, a np. wentylator od procesora będzie poluźniony lekko i komputer będzie Ci się wiecznie resetował to, gdy ja Ci napiszę kup nowy komputer to w czym Ci pomogę? Przecież tyle samo to i Ty wiesz, więc nie idź na skróty i odpowiadaj zgodnie z treścią założonego przeze mnie tematu, a jeśli nie znasz odpowiedzi to zamilcz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Kwietnia 2015 #309748 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Kwietnia 2015 #309749 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi