Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Cs go non steam online

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Tak jak w temacie, nie mogę się połączyć z żadnym serwerem online w cs go poprzez wersję non steam, nawet z waszymi.

Server is running a newer version, client version 13251, server version 13481

Taki oto błąd wyskakuje, wiem, że chodzi o wersję, ale może nie tylko o to?

Nie piszcie mi, że wejdź sobie na google.pl i zamknięcie tematu, bo google w tym przypadku mało co pomagają (nie byłoby tego tematu, gdybym znalazł rozwiązanie), mało osób wie o co chodzi konkretnie o jaką aktualizację, nawet jeśli ktoś już problem rozwiązał to nie podaje rozwiązania dla przyszłych użytkowników,

dlatego pytam, co zrobić, aby poprzez non steama się połączyć z serwerami?

..... Nie napisałeś nic więcej po za tym co ja już wiem:) Tyle, że jaka to jest wersja i jakieś może dodatki do tego? Przecież powyżej napisałem, że prawdopodobnie chodzi o aktualizację, ale nie wiem, którą, bo zdaje się, że zainstalowałem wszystkie dostępne już aktualizacje, ale mimo to jeszcze jakiejś brakuje.

Dużo pomogłeś, czyli tyle co nic, jest problem z cs go, więc odpowiadaj zgodnie z treścią tematu albo najlepiej w ogóle. Jeśli będziesz miał problem z uruchomieniem komputera, a np. wentylator od procesora będzie poluźniony lekko i komputer będzie Ci się wiecznie resetował to, gdy ja Ci napiszę kup nowy komputer to w czym Ci pomogę? Przecież tyle samo to i Ty wiesz, więc nie idź na skróty i odpowiadaj zgodnie z treścią założonego przeze mnie tematu, a jeśli nie znasz odpowiedzi to zamilcz...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...