Wyimagino Napisano 21 Kwietnia 2015 #306878 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Witam, sprawa wygląda w ten sposób. Moim zdaniem rekrutacja redakcji powinna zostać podzielona na: Redaktor, recenzent, redaktor FP. Czyli wchodzimy w Rekrutacja-->Redakcja--> i tutaj to rozgałęzienie. Bez sensu są te prefiksy, bo ten dział wygląda jak rozesrany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2015 #306880 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Wygląda to dobrze i raczej nikt nie ma problemu z odczytaniem tego . Jest jeden poddział pod redakcje wzory są dodasz prefix i jest ok wszystko czytelne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2015 #306888 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Dla mnie również wszystko jest czytelne, nie ma co mieszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 21 Kwietnia 2015 #306895 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Tylko mieszanie . Wszystko jest czytelne dajesz prefix i jest jasne o co chodzi . Nie ma sensu tego zmieniać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Kwietnia 2015 #306900 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Ja wiem o czym gadasz ale to wtedy trzeba byłoby dodać do każdych działów suby [Zaakceptowane] i [Odrzucone]. Skoro graczom to pasuje to nie ma sensu kombinować i dodawać roboty moderatorom, żeby segregowali tyle stron. Także no ja pomysł popieram ale jestem na NIE. @UP @UPUP Wlasnie, ze kurde nie jest czytelne -.- I chłopak nie miesza, bo namiesznae juz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Kwietnia 2015 #306907 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Wszystko jest czytelne, nie potrzeba zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2015 #306993 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Wg mnie wszystko jest ok i nie trzeba nic zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 21 Kwietnia 2015 #306994 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Zostaje bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 21 Kwietnia 2015 #306995 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 21 Kwietnia 2015 #307001 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Ja bym wszystko zmniejszył do rangi Redaktor.. Jedna ranga nad którą by czuwał (rozdzielał) naczelny i w końcu do czegoś by się w przydał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi