Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 #306217 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Proszę FiGhT3r'a o oddanie mi vipa i klasy premium. Ninja,Morderca,Kapitan i Reapera. Klasa Reaper została zmieniona za stalkera. FiGhT3r miał mi zmienić klase i mi zabrał wtedy vipa i klasy premium. Jeszcze mi się nie skończyły. Proszę o załatwienie tej sprawy szybko bo wydałem na to 67zł !!! POZDRAWIAM nip[E]r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Kwietnia 2015 #306255 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś się z tym do @FiGhT3r'a na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Kwietnia 2015 #306256 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi