Malmorit Napisano 13 Marca 2016 #409876 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Nick:Mvjkxl0 Wiek:16 lat Data rejestracji na forum:21 stycznia 2016 r Czas spędzony na forum:2d 23 h Doświadczenie w ocenianiu:Myślę, że dobre, dostarczyłem 2 dowody na forum, po których gracze zostali zbanowani permanentnie. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Nie, lecz mniej więcej wiem o co chodzi. Uważam, że szybko się tego nauczę. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Była jednorazowa sytuacja kiedy to na serwerze dostałem bana za afk, ale poza tym to nie byłem banowany Dlaczego Ty?:Jestem często na forum, chciałbym pomóc obecnym ub teamowiczom Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Myślę, że 1-2 h Jeżeli będzie trzeba, mogę zwiększyć moją bywalność na forum Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie)Tak Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): Brakuje 8 dni Coś od siebie:Mam na imię Michał, 16 lat, pomocny, miły Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malmorit Napisano 13 Marca 2016 Autor #410876 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Nick:Mvjkxl0 Wiek:16 lat Data rejestracji na forum:21 stycznia 2016 r Czas spędzony na forum:2d 23 h Doświadczenie w ocenianiu:Myślę, że dobre, dostarczyłem 2 dowody na forum, po których gracze zostali zbanowani permanentnie. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Nie, lecz mniej więcej wiem o co chodzi. Uważam, że szybko się tego nauczę. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Była jednorazowa sytuacja kiedy to na serwerze dostałem bana za afk, ale poza tym to nie byłem banowany Dlaczego Ty?:Jestem często na forum, chciałbym pomóc obecnym ub teamowiczom Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Myślę, że 1-2 h Jeżeli będzie trzeba, mogę zwiększyć moją bywalność na forum Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie)Tak Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): Brakuje 8 dni Coś od siebie:Mam na imię Michał, 16 lat, pomocny, miły Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 14 Marca 2016 #409965 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 zestaw pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 14 Marca 2016 #410965 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 zestaw pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 14 Marca 2016 #407990 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi