Malmorit Napisano 13 Marca 2016 #409876 Udost臋pnij Napisano 13 Marca 2016 Nick:Mvjkxl0 聽 Wiek:16 lat 聽 Data rejestracji na forum:21 stycznia 2016 r Czas sp臋dzony na forum:2d 23 h Do艣wiadczenie w ocenianiu:My艣l臋, 偶e dobre, dostarczy艂em 2 dowody na forum, po kt贸rych gracze zostali zbanowani permanentnie. Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:Nie, lecz mniej wi臋cej wiem o co chodzi. Uwa偶am, 偶e szybko si臋 tego naucz臋. By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: By艂a jednorazowa sytuacja kiedy to na serwerze dosta艂em bana za afk, ale poza tym to nie by艂em banowany Dlaczego Ty?:Jestem cz臋sto na forum, chcia艂bym pom贸c obecnym ub teamowiczom 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:My艣l臋, 偶e 1-2 h Je偶eli b臋dzie trzeba, mog臋 zwi臋kszy膰 moj膮 bywalno艣膰 na forum 聽 Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie)Tak 聽 Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie): Brakuje 8 dni Co艣 od siebie:Mam na imi臋 Micha艂, 16 lat, pomocny, mi艂y 聽 聽 聽 Pozdrawiam 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malmorit Napisano 13 Marca 2016 Autor #410876 Udost臋pnij Napisano 13 Marca 2016 Nick:Mvjkxl0 聽 Wiek:16 lat 聽 Data rejestracji na forum:21 stycznia 2016 r Czas sp臋dzony na forum:2d 23 h Do艣wiadczenie w ocenianiu:My艣l臋, 偶e dobre, dostarczy艂em 2 dowody na forum, po kt贸rych gracze zostali zbanowani permanentnie. Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:Nie, lecz mniej wi臋cej wiem o co chodzi. Uwa偶am, 偶e szybko si臋 tego naucz臋. By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: By艂a jednorazowa sytuacja kiedy to na serwerze dosta艂em bana za afk, ale poza tym to nie by艂em banowany Dlaczego Ty?:Jestem cz臋sto na forum, chcia艂bym pom贸c obecnym ub teamowiczom 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:My艣l臋, 偶e 1-2 h Je偶eli b臋dzie trzeba, mog臋 zwi臋kszy膰 moj膮 bywalno艣膰 na forum 聽 Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie)Tak 聽 Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie): Brakuje 8 dni Co艣 od siebie:Mam na imi臋 Micha艂, 16 lat, pomocny, mi艂y 聽 聽 聽 Pozdrawiam 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 14 Marca 2016 #409965 Udost臋pnij Napisano 14 Marca 2016 zestaw pw 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 14 Marca 2016 #410965 Udost臋pnij Napisano 14 Marca 2016 zestaw pw 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 14 Marca 2016 #407990 Udost臋pnij Napisano 14 Marca 2016 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi