Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 #306133 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 chciałem zgłosić problem z adminem "Pesh", gdy tylko gram na serverze JB, i pojawi się ten oto pan, zaczyna świrować, panoszyć się, jakby nie wiadomo kim był, a jest tylko zwykłym adminem.. Chodzi mi to, że co chwile typo bawi się @, notorycznie zmienia mi nick, co jest bardzo denerwujące jak dla mnie, więc no chciałbym abyście coś z tym zrobili, bo to jest naprawdę irytujące, może dla niego to frajda, bo takie rzeczy to dla niego normalność oto przykłady z ss: http://www.speedyshare.com/wcHC6/2015-04-19-00003.jpg po czym już się zdenerowałem, i ustawiałem sobie nick "KSIONDZ TO KUR*A", ale żadnego gracza o tym nicku nie było, i zrobiło się takie coś: http://www.speedyshare.com/RDe5H/2015-04-19-00004.jpg i gdy coś tam powiedziałem o ssach, i o skardze, chłop dał mi bana... haha [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'obrazasz i wyjasnienie na forum' [AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:13801342' [AMXBans] Twoje IP: '185.28.248.2' [AMXBans] =============================================== PS. Gościu ty nie masz chyba 13 lat, żeby się tak zachowywać, twój poziom jest na poziomie podstawówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 #306136 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Zacznę od tego, że ban był nadany z obrazę mojej osoby na początku, Gdy zmieniałem Ci nick obrażałeś od jestem głupi szmat i jakich ino postanowiłem nie dawać bana, bo ja tą sytuację sprowokowałem, jednakże po skończeniu i przywróceniu Tobie nicku na pierwotny nie przestałeś i w dalszym ciągu obrażałeś moją osobę.. Nie ma cienia wątpliwości, że nicki zostały zmieniane graczowi przez moją osobę, nie wystarczyło napisać "wkurwia mnie to, przestań zmieniać" owszem pisałeś na steam, ale o mojej przeszłości i dzieciństwie, bądź też poglądach seksualnych myślałem, że żartujesz jak widać nie.Wiem, że nie powinienem tak robić, ale myślałem, że jesteś człowiekiem w miarę humorystycznym nie ma tutaj żadnej złośliwości z mojej strony tylko wniesienie trochę śmiechu, wiem, że nie jest to odpowiedni kierunek, ale nie raz przy zmianie nicku była kupa śmiechu. Proszę o ukaranie mnie, a Panu piszącemu skargę o przedłużenie bana do jednego dnia.. Dziękuję tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 #306236 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 człowieku, gdzie ja Cie wyzywałem od szmat, weź ty się zastanów co piszesz, albo inaczej przemyśl to z 3 razy, zanim coś zaczniesz pisać.. i nie, wcale nie pisałem, żebyś ogarnął dupe, bo to wcale zabawne nie jest, a ty w ten czas jeszcze bardziej się nakręcałeś, oj człowieczku, człowieczku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 #306302 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Oh oh przez mikro koleś .. każdy admin Ci to potwierdzi, że nie jednego obrażasz jak chcesz i kiedy chcesz tak jak napisałem obrażałeś od szmat itd. postanowiłem nie dawać bana, bo sprowokowałem sytuację, ale po zakończeniu z mojej strony ty nie przestałeś tylko swoje .. Zapraszam do wyp. adminów na twój temat .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 #306306 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Chłopie masz niewyparzony język . Spotkałem się z wielokrotnie z sytuacją co obrażałeś innych graczy. A to że się zpieniłeś jak ci słusznego bana dał to twoja sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antares Napisano 19 Kwietnia 2015 #306308 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Potwierdzam, dixonn czasami przesadzasz. Wiem że mam admina od wczoraj ale jak grałem na serwie już nie raz widziałem co potrafisz nie będę cię tu cytował bo nie wypada. Ja mam niewyparzony język ale cały czas nad tym pracuje ale to co ty wyprawiasz to jest karygodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 #306310 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Przepraszam, że pisze posta pod postem, ale to, że kłamiesz jest nie fer wiesz? nie lubię kłamstwa i tak brzydko powiem jak ch uj . ja się przyznałem, potwierdziłem jak było, czekam na kare itd., ale oczekuje od Ciebie przyznania się obrażania mojej osoby i nie tylko mnie .. chce żebyśmy byli kwita i fer, bo to że ja zostanę ukarany fer nie będzie proszę bana dla Ciebie na co najmniej dwa dni za te obrazy, których dokonałeś, a uszło to Tobie płazem.. Bądź fer przyznaj się odczekaj dwa dni i będzie git .. zrobisz chociaż tyle? weźmiesz to na klatę czy dalej jak cipa będziesz się wypierał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 19 Kwietnia 2015 #306321 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Ja potwierdze ze dixon wyzywal Ksiendza od jakich tylko a teraz się wypiera, czlowieku ogarnij sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2015 #306672 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 hahaha, nie mam pytań pozdro 600. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2015 #306698 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Ksiondz admin nie jest od zabawy i za to otrzymujesz ostrzeżenie w odpowiednim dziale. A ty kolego dixonn też się nie popisałeś! za tą obrazę powinieneś wyłapać długiego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2015 #306699 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi