Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 #306115 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry:Sasuke Ucicha Godzina, data zdarzenia:14.36 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:54619198 Uzasadnienie:nie mam pojecia co ci admini widza ze banuja jak leci i nawet ssy nie zrobia ile tych banow mozna dostac ja nie wiem,ale to tak jest ja admina daje sie niewiadomo komu prosze o ub [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:54619198' [AMXBans] Your IP: '81.190.36.242' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 19 Kwietnia 2015 #306117 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Zapraszam admina Popuś, czy to Ty? do wypowiedzi i przedstawienia dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 #306118 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Przypominam , że admin na przedstawienie dowodów ma 24h . EDIT: Leci na wh typek i się nawet z tym nie kryje. Dowodu nie mam, bo jak zwykle nie ma hltv na serwie. Wiedząc , że nie ma HLTV powinieneś nagrać własne demko . Tym razem skończy się na upomnieniu , następnym razem za brak dowodów otrzymasz ostrzeżenie do odpowiedniego działu . Gracz oczywiście otrzymuje UB z powodu braku dowodów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 #306119 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Leci na wh typek i się nawet z tym nie kryje. Dowodu nie mam, bo jak zwykle nie ma hltv na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 #306121 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi