Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 #306033 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Nick: HuBe Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem adminem na kilkunastu serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 3 lata z przerwami Steam / NonSteam: Non Steam Dlaczego Ty: Jestem ogarnięty, nie sprawiam problemów. A brakuje adminów i nie wszyscy świecą przykładem. Bardzo się cieszę że obecni dają sobie radę. Zachowuję kulturę, zna mnie większość adminów, zgłaszam czasami na u@, przeważnie zanim zgłoszę to admin już zareagował. Co mnie skłoniło do złożenia podania? To że gdy nie ma admina, na serwerze robi się co chce. Wbijają reklamy przez które crashuje się serwer. Chciałbym pomóc i ogarnąć troszkę serwer. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5h Kontakt: 4570077 gg Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/HuBe/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 19 Kwietnia 2015 #306036 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Popraw swoją aktywność i wtedy złóż podanie bo narazie z tego co na GT widać jest ona zerowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Kwietnia 2015 #306056 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Popraw aktywność bo jest praktycznie zerowa, masz godziny lecz aktywność u Ciebie krucho stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Kwietnia 2015 #306059 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi