Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 #303715 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Data i godzina:10:00 Nick admina/gracza który zawinił [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'miny na schodach' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:192645983' [AMXBans] Your IP: '91.206.18, : Nie wiem bo nie jest napisane w consoli Dowody: consola Jak mam dać dowód? Mam robic screeny gdiz eminy stawiam? Świadkowie: Gracze Uzasadnienie: Mapa de_max Bylem w ct jak ie wchodzi po schodach dalem miny zaznaczam na ziemi .Ktoś tam zginoł i dostalem bana za miny na shcodach Albo admin ma cos ze wzrokiem albo poprostu ten co zginoł napisał do niego że mina na shcodach a admin zamias tto sprawdzic albo wyjasnij to ze mna to odrazu dał bana.Gratuluje mentalnosci i kompetencji.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 #305981 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Musisz przedstawić dowód , że miny postawiłeś w odpowiednim miejscu . Bez dowodów skarga jest nie ważna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Kwietnia 2015 #305983 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Dodam tylko, że na przedstawienie dowodów masz 24h, w przeciwnym razie skarga trafi do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 #305990 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Jak mam ten dowód wstawić hahah mam robic screeny za kazdym razem jak staiwam miny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 #306019 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Jak mam ten dowód wstawić hahah mam robic screeny za kazdym razem jak staiwam miny? Złożyłeś skargę na admina , że źle ocenił postawione przez Ciebie miny musisz udowodnić , że admin dodał Ci bana nie słusznie . Możesz przedstawić demko z HLTV wskazać minute otrzymania bana i miejsce postawionych min . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 20 Kwietnia 2015 #306512 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Brak dowodów = kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 20 Kwietnia 2015 #306513 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi