Material Napisano 13 Marca 2016 #409805 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Twój nick podczas gry: Material Godzina, data zdarzenia: Nie pamiętam w tym sęk, na 100% Luty-Marzec Mapa: Bodajże de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 4 : 2131299703 / 87.248.78.87 Uzasadnienie: Załączam screeny, na których widać wyraźnie iż mój cs nie jest w jakikolwiek sposób modyfikowany na moją korzyść . Grałem wtedy najprawdopodobniej na FFA. Link do pobrania screenów /Najlepszy sposób na ich przedstawienie do jakiego doszedłem z grzebaniem jak tu dodać zdjęcia z kompa. http://www86.zippyshare.com/v/CoNTwonk/file.html //P.S. Dodaje to tu gdyż nie pamiętam dokładnie na jakiej mapie, kiedy i na jakim serwerze dostałem bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Material Napisano 13 Marca 2016 Autor #410805 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Twój nick podczas gry: Material Godzina, data zdarzenia: Nie pamiętam w tym sęk, na 100% Luty-Marzec Mapa: Bodajże de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 4 : 2131299703 / 87.248.78.87 Uzasadnienie: Załączam screeny, na których widać wyraźnie iż mój cs nie jest w jakikolwiek sposób modyfikowany na moją korzyść . Grałem wtedy najprawdopodobniej na FFA. Link do pobrania screenów /Najlepszy sposób na ich przedstawienie do jakiego doszedłem z grzebaniem jak tu dodać zdjęcia z kompa. http://www86.zippyshare.com/v/CoNTwonk/file.html //P.S. Dodaje to tu gdyż nie pamiętam dokładnie na jakiej mapie, kiedy i na jakim serwerze dostałem bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 13 Marca 2016 #409807 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Po tym ip i steamid to ty nie dotales bana za ssy tylko za czitowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 13 Marca 2016 #410807 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Po tym ip i steamid to ty nie dotales bana za ssy tylko za czitowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Material Napisano 13 Marca 2016 Autor #409809 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 No w sumie tak, ale jak mam uzasadnić że nie czituje jak nie screenami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Material Napisano 13 Marca 2016 Autor #410809 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 No w sumie tak, ale jak mam uzasadnić że nie czituje jak nie screenami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 13 Marca 2016 #409810 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Na Twoim nicku jest ban za ss od Admina Nana. Czas na odwołanie od bana wynosi 48h, a to było miesiąc temu. 11.03 dostałeś bana za czitowanie, więc grałeś na aktywnym. Bez ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 13 Marca 2016 #410810 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Na Twoim nicku jest ban za ss od Admina Nana. Czas na odwołanie od bana wynosi 48h, a to było miesiąc temu. 11.03 dostałeś bana za czitowanie, więc grałeś na aktywnym. Bez ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 13 Marca 2016 #409811 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 13 Marca 2016 #410811 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi