Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #305920 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Chcę złożyć skargę na Admina Cod Mod 150 lvl "Kacpi" dlaczego nie ogarnia pisałem mu na u@ ze są cheatery "Pan" oraz "Spr!nt" Mam na to światków oraz chciałbym żeby Admin serwera 150 lvl Został Zdegradowany z rangi Admin powód nie ogarnia cheatery są cheater go zabił Kacpi pisze Spr!nt off to bo wyłapiesz bana 40 min temu nic nie zrobił nie dał bana nic amx w skali 1-10 daje mu 2 dlaczego dlatego że umie przerzucać z ct do tt z tt do ct albo do specta nic nie umie nie czytał regulaminu nic poprostu 0 prosze o jak najszybsze zdegradowanie go z Roli admina powód nie ogarnia !!!!! i zbanowanie osób "Sprint" oraz "Pan" i przyjmowanie kolejnych adminów Zapraszam bardzo serdecznie na serwer Cod Mod 150 lvl Pozdrawiam "Mr Dziadek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #305921 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Jeżeli składasz skargę, to przedstaw jakieś dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Kwietnia 2015 #305922 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Dodam, że na przedstawienie dowodów masz 24h, w przeciwnym razie na twoje konto wpadnie pkt. ostrzeżenia + skarga poleci do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #305973 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Dodam, że na przedstawienie dowodów masz 24h, w przeciwnym razie na twoje konto wpadnie pkt. ostrzeżenia + skarga poleci do kosNiem Niem mam dowodów ale mam świadków prosto oraz Niedzwiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Kwietnia 2015 #305976 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Świadkowie to mało wiarogodny dowód musiałbyś mieć ss lub demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #303817 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Świadkowie to mało wiarogodny dowód musiałbyś mieć ss lub demko To nie mam dowodów następnym razem postaram się je zrobić ss możecie juz zamknąc temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Kwietnia 2015 #303816 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 zamykam na zyczenie autora tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Kwietnia 2015 #303815 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi