Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #305919 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Chcę złożyć skargę na Admina Cod Mod 150 lvl " Kacpi" dlaczego nie ogarnia pisałem mu na u@ ze są cheatery "Pan" oraz "Spr!nt" Mam na to światków oraz chciałbym żeby Admin serwera 150 lvl Został Zdegradowany z rangi Admin powód nie ogarnia cheatery są cheater go zabił Kacpi pisze Spr!nt off to bo wyłapiesz bana 40 min temu nic nie zrobił nie dał bana nic amx w skali 1-10 daje mu 2 dlaczego dlatego że umie przerzucać z ct do tt z tt do ct albo do specta nic nie umie nie czytał regulaminu nic poprostu 0 prosze o jak najszybsze zdegradowanie go z Roli admina powód nie ogarnia !!!!! i zbanowanie osób "Sprint" oraz "Pan" i przyjmowanie kolejnych adminów Zapraszam bardzo serdecznie na serwer Cod Mod 150 lvl Pozdrawiam "Mr Dziadek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 18 Kwietnia 2015 #305924 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Double temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 18 Kwietnia 2015 #305925 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi