Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #305909 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Siemanko! Jestem "red" :ninja: Od razu pozdrowie Olcie, bo to ona mnie namowila na rejestracje Co tu mam napisac wiecej? Mam 30 lat i mieszkam w niemczech. Gram jakies 15 lat w cs-a, jedyna gra ktora mi sie nie znudzila. Jestem grafikiem i czasem moze moge pomoc w czyms, ale zbyt duzo czasu nie mam wolnego. A jak mam to gram Z przyjemnoscia moge wesprzec serwery czy cos tam pomoc finansowo Co do serwerow MH to gram tylko na jednym DD2/INF. Jako gracz z niemiec musze powiedziec ze mam dosc kiepski ping u Was, ale moze by to sie zmienilo gdybysmy nawiazali jakas wspolprace. Oczywiscie to tylko propozycja. Mam nadzieje ze bede mial czas udzielac sie na forum i czasem zostawie jakis post PS Sorry za brak polskich znakow. Gruß, red :ninja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307657 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi