happy Napisano 13 Marca 2016 #409791 Napisano 13 Marca 2016 Nick: happy Wiek: 24 Data rejestracji na forum: 20 październik 2013 Czas spędzony na forum: 18 dni 16 godzin Doświadczenie w ocenianiu: dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: nie Dlaczego Ty?: Chciałbym trochę przekazać doświadczenia innym ubt , powrót teoretycznie na prośby @@Silverka Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: jak najwiecej od 1 kwietnia to tylko po południe Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak (znaczy teraz nie mam ale mialem admina ) Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie: Skłam 3 raz podanie może to minus jest bo odchodziłem ale teraz to już wszystko poukładane . Chce wspierać , pomagać nie jeden o tym wie
happy Napisano 13 Marca 2016 Autor #410791 Napisano 13 Marca 2016 Nick: happy Wiek: 24 Data rejestracji na forum: 20 październik 2013 Czas spędzony na forum: 18 dni 16 godzin Doświadczenie w ocenianiu: dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: nie Dlaczego Ty?: Chciałbym trochę przekazać doświadczenia innym ubt , powrót teoretycznie na prośby @@Silverka Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: jak najwiecej od 1 kwietnia to tylko po południe Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak (znaczy teraz nie mam ale mialem admina ) Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie: Skłam 3 raz podanie może to minus jest bo odchodziłem ale teraz to już wszystko poukładane . Chce wspierać , pomagać nie jeden o tym wie
n-ty dzien Napisano 14 Marca 2016 #411143 Napisano 14 Marca 2016 Miło patrzeć, że nawet przy powrotach, na rangę trzeba sobie zapracować. Wszyscy traktowani jednakowo. Brawo Wy.
Silverka Napisano 15 Marca 2016 #411669 Napisano 15 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
2
1
Popularne Dni
14 Mar
3
13 Mar
2
15 Mar
1