happy Napisano 13 Marca 2016 #409791 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Nick: happy Wiek: 24 Data rejestracji na forum: 20 październik 2013 Czas spędzony na forum: 18 dni 16 godzin Doświadczenie w ocenianiu: dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: nie Dlaczego Ty?: Chciałbym trochę przekazać doświadczenia innym ubt , powrót teoretycznie na prośby @@Silverka Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: jak najwiecej od 1 kwietnia to tylko po południe Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak (znaczy teraz nie mam ale mialem admina ) Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie: Skłam 3 raz podanie może to minus jest bo odchodziłem ale teraz to już wszystko poukładane . Chce wspierać , pomagać nie jeden o tym wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 13 Marca 2016 Autor #410791 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Nick: happy Wiek: 24 Data rejestracji na forum: 20 październik 2013 Czas spędzony na forum: 18 dni 16 godzin Doświadczenie w ocenianiu: dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: nie Dlaczego Ty?: Chciałbym trochę przekazać doświadczenia innym ubt , powrót teoretycznie na prośby @@Silverka Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: jak najwiecej od 1 kwietnia to tylko po południe Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak (znaczy teraz nie mam ale mialem admina ) Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie: Skłam 3 raz podanie może to minus jest bo odchodziłem ale teraz to już wszystko poukładane . Chce wspierać , pomagać nie jeden o tym wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 14 Marca 2016 #409968 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 zestaw pw . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 14 Marca 2016 #410968 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 zestaw pw . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Marca 2016 #411143 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Miło patrzeć, że nawet przy powrotach, na rangę trzeba sobie zapracować. Wszyscy traktowani jednakowo. Brawo Wy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 15 Marca 2016 #411669 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi