Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #305817 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Nick : |Drakengard|Steam id : STEAM_0:4:791305595 Data godzina : 18.04.2015 - około godziny 18:00 Mapa : de_dust2_long Admin:F.I.G.H.T.E.R Otrzymałem bana za sentry guna na owej mapie ( na 30 minutek). Aczkolwiek nie wiem czy jest coś w regulaminie wgl na ten temat. Wczoraj napisałem na u@ do innego admina i powiedział, że nie ma nic o tym, że nie można stawiać sentry guna na longu. Chciałbym od razu złożyć skargę na admina fightera ponieważ jest on nieudolnym adminem. Uważa, że kampienie jest to grzech gdy broni się celów mapy, a mianowicie gdy byłem w ct na mapie de_westwood dany admin zaczął mnie slapować abym nie kampił, jeden z graczy dostał za to kicka. Nie jest to zabronione więc admin nie ma prawa robić takich rzeczy. Pozdrawiam bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Kwietnia 2015 #305818 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Zapraszam Admina Fighter do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #305953 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Ja również zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 18 Kwietnia 2015 #303821 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Po co go zapraszacie? Wgl nie rozumiem sensu by go w to wplątywać skoro gracz nie ma dowodów(chyba że przedstawi demko własne, ssy konsoli, lub demko z hltv). Gracz się przyznał że stosował sentry guna, a regulamin mówi wyraźnie: 34. Na mapie de_dust2 long zakaz podkładania sentry guna(Ban 30 minut) Więc jeśli skarga się na kogoś należy, to na admina którego pytałeś(tutaj też musisz mieć dowody że go pytałeś i odpowiedział jak odpowiedział). Na moje to tyle. Możemy poczekać aż się wypowie, nie widzę jednakowoż w tym sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Kwietnia 2015 #303813 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Więc sprawa jest jasna, ban jak najbardziej słuszny. Następnym razem polecam przeczytać regulamin serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Kwietnia 2015 #303812 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi