Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #305581 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Siemanko, mam na imię Rafał. Mam 20 lat. Pochodze z wojewódzctwa mazowieckiego, a konkretnie z Radomia. Obecnie, za parenaście dni, czeka mnie maturka Trzeba się uczyć ^^ Co do siebie, interesuje się sportem, a konkretnie Piłką nożną, ale po wypadku, który miałem w tamtym roku, lekarz zabronił mi grać, więc skreślił moją przyszłość. Mam duże pojęcie do do CS'a, a mianowicie związanych z administracją. Na poprzedniej sieci serwerów byłem adminem serwera 4FUN, a także pełniłem funkcję SSA, na TS3.(oczywiście się nie przechwalam, a chce żebyście coś więcej wiedzieli). Na serwerze będę posiadał nick KeBaB. Wraz se SWOIMI morduniami <3 stwierdziliśmy, że jesteście idealni na to, aby tutaj u Was zawitać. Mam nadzieję, że będzie Nam się z Wami miło wspołpracowało <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #305633 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Cześć Kebsiu! <3 Kasztanie Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 18 Kwietnia 2015 #305637 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Siemaneczko wpadnij czasem na dd2/inf miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 #307654 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi