Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2015 #305419 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry: Matys Godzina, data zdarzenia: 20:48 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_2:0:1578933299 / 193.188.198.2 Uzasadnienie: Dostałęm bana o powodzie Czitowanie... 3 h temu dostałem ssy na tym serwie admin chyba nie wie za co banuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 17 Kwietnia 2015 #305420 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Prosze filmiki jesli nie wiesz o co mi chodzi Link http://www23.zippyshare.com/v/W3rnx2oA/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2015 #305437 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Przyznam, że na tym 2 rzeczywiście mi się celownik zatrząsł, ale to z wystraszenia. Reszta czysta przynajmniej według mnie Wiedziałem, że masz admina i domyślałem się, że patrzysz na mnie. Myślisz, że tak nagle aima włączyłem na tą 1 rundę? Mimo, że widziałem Cię na spec i nawet napisałem Ci cześć... Na 1 demku widać, że nic nie mam jeśli uznacie, że coś mam to chyba coś nie tak jest z wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #305477 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 2/3 akcje w demku są ewidentnie modelowe ale niestety demka jak dla mnie są zdecydowanie za krótkie i dlatego też gracz otrzymał by ode mnie UB. Ale na tym samym IP pod nickiem Son Goku jest aktywny ban za niewstawione screeny z dnia 16.04 jeżeli nie ty grałeś pod tym nickiem musisz zmienić sobie IP w tym celu musisz zrestartować modem jeżeli restart modemu nie pomoże to zmianę IP musisz dokonać u swojego operatora . Jeżeli uda Ci się zmienić IP poinformuj mnie na PW . Myślę , że wszystko jest jasne . W razie pytań zapraszam na pw . Co do tego celownika w drugim demku na gali strzelał po prostu na oślep przez smoke . Pozdrawiam EDIT; Jako ,że wynikły nowe okoliczności postanowiłem edytować post . Na demku HLTV z dnia wczorajszego widać wyraźnie jak gracz Matys pociska sobie na aimie . Dlatego też decyzja zostaje zmieniona na BEZ UB! Wszystko zostało potwierdzone u Opiekuna Serwera . Na demkach przedstawionych przez admina @FILO nie było dość dowodów na czitowaie gracza . Demko HLTV wyraźnie pokazuje , że gracz Matys był odpalony wczoraj dlatego też decyzja została zmieniona . Demko do wglądu: hltv.1shot1kill.eu/srv23580/HLTV-1504171952-de_dustyaztec.dem.zip Prośba do adminów nagrywajcie dłuższe demka i przedstawiajcie konkretne dowody na czitowanie gracza , Jedyną szansą na UB jest 100 reklam sieci zrobionych własnoręcznie . Więcej na temat odpracowania bana przez reklamy znajdziesz w temacie poniżej: Jak odpracować bana reklamami sieci : http://multi-head.pl/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Pozdrawiam Richard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #305478 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 #305564 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi