Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2015 #305097 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Witam Chciałbym się odwołać odnośnie bana dostałem go niecałe 5 minut temu powód ? "ab" Gram sobie spokojnie popierdzielam na kucaka z m3 a tu ban nie wiadomo za co jeszcze perm.... Ani ssów nie ma ani demo nie nagrane no qrwa..... Wczoraj tez gralem i "wstaw ssy" wstawilem i czyste ... Bez przesady az tak dobrze nie gram zeby codziennie bany łapać. Mam nadzieje ze to rozmyslicie ja mam czyste sumienie i prosze o Ub . pozdrawiam Filip! [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina FILO. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Fifk4 ' [AMXBans] Powod : ' ab ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1324905425 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.152.19.21 ' [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Kwietnia 2015 #305099 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Double temat. http://multi-head.pl/topic/60867-czitowanie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Kwietnia 2015 #305100 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi