Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2015 #304907 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Witam. otrzymałem bana za mc ok 19.25, niestety problem tkwi w tym, że nie zrobiłem nic niezgodnego z regulaminem... w związku z tym Kwestionuję tego bana, liczę na stosowne kroki podjęde przez head admina w tym temacie. No, chyba, że admin, który mi go dał, użyje odpowiednich argumentów i poznam powód . [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'mikro' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:45971635' [AMXBans] Twoje IP: '178.43.187.36' [AMXBans] =============================================== Pozdrawiam Bene Nati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 16 Kwietnia 2015 #304909 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Ban przez pomyłke. Przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 16 Kwietnia 2015 #304913 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 , na następny raz uważaj . @Bene Nati QN - jak wyżej koleżanka napisała - był to ban przez pomyłkę. Również przeprosiła, więc myślę, że nie ma z czego wyciągać konsekwencji, tym bardziej, że ban minął Ci 20 minut temu oraz był tylko na pięć minut. /cl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 16 Kwietnia 2015 #304914 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi