Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2015 #304760 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Nick: T}{C PaBlo aka Zabijaka Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem):dosyć dobre miałem już pare razy admina Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5/10 Staż w CS-sie: 5 lat Ns i jakiś miesiąc Steam Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: jestem typowym nolifem gram ciągle w cs'a,umiem rozpoznać czity i dogadać sie z graczem. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 8-9 godzin dziennie Kontakt:STEAM,GG TS3 Link do GT:http://www.gametracker.com/player/T%7D%7BC%20PaBlo%20aka%20Zabijaka/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 16 Kwietnia 2015 #304773 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Jestem na nie .. nie przestrzegasz regulaminu ciagle na tej ninji skaczesz po txt i na tym ss co podala nacpana wczesniej w skardze na cruzena jestes ty wiec jak dla mnie duze NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 16 Kwietnia 2015 #304777 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Ogarnięty jesteś. Grasz dość często. Zdarza się ze łamiesz regulamin tak jak Filo o tym wspomniał. Dałbym Ci szansę bo od 3 dni prawie sam jestem na serwerze. Jestem za okresem próbnym. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2015 #304797 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Jestem na nie .. nie przestrzegasz regulaminu ciagle na tej ninji skaczesz po txt i na tym ss co podala nacpana wczesniej w skardze na cruzena jestes ty wiec jak dla mnie duze NIE proszę daj dowody że ciągle skacze po TXT a na alexandri niewiedziałem że tam jest TXT i za każdy dowód proszę niech admin da mi bana. Przepraszam że wypowiedziałem sie w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2015 #304815 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 A ja jestem na tak, mimo że na serwie gram od wczoraj on dał mi sporo porad, podał adminów, a na ten moment adminów widzę mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2015 #304823 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Neutral Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 16 Kwietnia 2015 #304869 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 alez prosze bardzo o to dowod w glowie mam ich wiecej ale niestety z tamtad ss nie moge zrobic link http://www78.zippyshare.com/v/ni8nvpqi/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2015 #304996 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 jestem na tak - potrzebujemy adminów - spełnia wymagania - regulamin do poprawy ogólnie jest za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2015 #305133 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 pokaż, że zależy Ci i popraw swoją grę dotyczącą txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 17 Kwietnia 2015 #305441 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Popracuj nad regulaminem . Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi